ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ



Σοβαρός και, κυρίως, αποτελεσματικός ο Παπυργιακος , νίκησε 3-0  των Ηρακλή στο Δακ Αργοστολίου  και εδραιώθηκε στην 3 θέση που οδηγεί στα μπαράζ  ανόδου.  Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει ουσιαστικά την ομάδα του Π. Καρουσου.

Στο 21` ο Παπυργιακος θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Παγουλάτου από τον Κολυβάς την εσχάτη των ποινών θα εκτελέσει Ο Ερμαλ ανοίγοντας το σκορ (1 – 0).
Στο 36` ο Ερμαλ θα εκμεταλλευτή το τραγικό λάθος του νεαρού τερματοφύλακα του Ηρακλή(του γλίστρησε  η  μπάλα από τα χέρια ) και σε κενό τέρμα δεν θα δυσκολευτεί να σκοράρει για δεύτερη  φορά(2 -0).
Στο 54’ ο Δ. Καμπίτσης θα βρεθεί σε θέση για γκολ μετά από επανωτά λάθη τις άμυνας του Παπυργιακου αλλά δεν θα τα καταφέρει στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά  άουτ.
Στο 59’ ακυρώθηκε  σωστά γκολ του Αλ. Μανέντη για τον Ηρακλή ως οφσάιντ.
  
 Στο 64’ ο Δ. Καμπίτσης έχασε την  ευκαιρία του  αγώνα για των Ηρακλή όταν με προβολή από τη μικρή περιοχή η μπάλα αποκρούεται σε πλάτη αμυνομένου πάνω στη γραμμή.
Στο 71’ χτύπημα φάουλ του Ρασσιά απόκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Παπυργιακου.
Στο 78’ ο Ν. Κοκκόσης βρέθηκε αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή του Ηρακλη και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει  (3 – 0).

ΠΟΟΚΑΠ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΓεγονόςΔιακύμανσηΛεπτόΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
MUCAJ ERMAL Γκολ!1-021'

Κίτρινη Κάρτα
25'ΔΙΑΜΑΝΤΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
MUCAJ ERMAL Γκολ!2-036'
ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Κίτρινη Κάρτα
66'
ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ Βγήκε
68'
ΚΟΚΚΟΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μπήκε
68'

Βγήκε
68'ΣΠΑΘΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Μπήκε
68'ΡΑΣΣΙΑΣ ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Βγήκε
72'
ΤΟΥΡΛΑΣ ΤΙΜΟΛΕΟΣ Μπήκε
72'
ΚΛΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Βγήκε
77'
ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Μπήκε
77'
ΚΟΚΚΟΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γκολ!3-078'
MUCAJ ERMAL Κίτρινη Κάρτα
83'

Κίτρινη Κάρτα
83'ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Παπυργιακός:(Π. Καρούσος), Μενεγάτος Ανδρ., Απέργης, Τόκος, Παγουλάτος Θ., Ερμάλ, Κλωνής (77' Χατζηφωτιάδης), Παγουλάτος Διον. (72' Τούρλας Τιμ.), Τζάκης, Κουμαριώτης, Γεωργακάς (68' Ν. Κοκκόσης), Ψαχούλιας.
Ηρακλής:(Γ. Γαβριελάτος), Κολυβάς, Μαράτος, Μανέντης Στ., Μεταξάς, Ρασσιάς Γ., Σπαθής Ανδρ.,,Καμπίτσης Σπ., Σπαθής Διον. (68' Ρασσιάς Σπ.), Μανέντης Αλ., Καμπίτσης Διον., Διαμαντάτος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.