Α1 Πόλο Ανδρών: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής



Σήμερα το βράδυ στις 21.30 στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα των Χανίων, θα διεξαχθεί ένα μεγάλο παιχνίδι για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος
της Α1 των ανδρών.

Πρόκειται για το καθυστερούμενο παιχνίδι ανάμεσα σε Χανιά και Κέρκυρα, το οποίο θα γίνει σήμερα το βράδυ.Και οι 2 ομάδες έχουν απόλυτη ανάγκη τους 3 βαθμούς. Τα Χανιά με 12 βαθμούς, αν κερδίσουν ξεφεύγουν αρκετά από τα βάθη της βαθμολογίας, ενώ η Κέρκυρα με τους 10 που έχει συγκεντρώσει ως τώρα, βρίσκεται στην 9η θέση και πάει στην 7η με νίκη.
Τα Χανιά θα παίξουν και αύριο το απόγευμα στον Πειραιά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ενώ η Κέρκυρα θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟ στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής.
Το μεγάλο παιχνίδι πάντως αναμένεται αύριο να γίνει και πάλι στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, με αντιπάλους την τοπική ομάδα και το Αργοστόλι.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.00 και η έκβασή του θα παίξει μεγάλο ρόλο στις θέσεις της Ευρώπης καθώς και σε αυτές του υποβιβασμού.
Στην Θεσσαλονίκη στις 14.30 ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κερδίσει εύκολα ή δύσκολα το Π. Φάληρο, ενώ την ίδια ώρα, η Χίος θα κερδίσει τον ΝΟΠ στο νησί.
Τέλος το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την συνάντηση Βουλιαγμένης - Πανιωνίου στις 19.00 στον Λαιμό, όπου θα ντεμπουτάρει στον πάγκο των κυανέρυθρων ο Αλ. Βάσσος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (22/2) – 12η Αγωνιστική
Κολ. Ηλιούπολης 21.30 ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
(Σταυρίδης, Κατσαρός)
ΣΑΒΒΑΤΟ (23/2) – 13η Αγωνιστική
Κολ. ΟΑΚΑ 15.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΑΟΚΕΡΚΥΡΑΣ
(Κωνσταντινίδης, Μπιράκης)
Κολ. Ποσειδώνιο 14.30 ΠΑΟΚ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
(Σπανούδης, Κυράνης)
Κολ. Εθν. Πειραιά 17.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ
(Δαμιανάκης, Στεφανάκης)
Κολ. Ηλιούπολης 18.00 ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΝΟ ΑΡΓ / ΛΙΟΥ
(Κατσαρός, Κουρτίδης)
Κολ. Ιωνικό 18.00 ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ
(Μονιούδης, Κλώτσικας)
Κολ. ΝΟΒ 19.00 ΝΟ ΒΟΥΛ / ΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
(Σταυρόπουλος, Μικεδάκης)
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ http://kefaloniasports.blogspot.gr/p/water-polo-a1.html 

Επόμενη αγωνιστική (2/3): ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΟΚ,  ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ, ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.