Το ξύλο της αρκούδας σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος - Δείτε το βίντεο!


Ποδοσφαιριστές, προπονητές και οπαδοί αντάλλασσαν δολοφονικά χτυπήματα, με αφορμή μια κόκκινη κάρτα που έδειξε στις
καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο διαιτητής...
Eπεισόδια και χουλιγκανισμοί δε γίνονται μόνο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο! Αυτή τη φορά, άγριο ξύλο έπεσε και σε αγώνα μπαράζ τοπικού πρωταθλήματος στην Αιτωλοακαρνανία!

Αυτή τη φορά μετατράπηκε σε... Ρωμαϊκή αρένα, το γήπεδο στο Καινούριο. Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Νέο Θέρμιο Απόλλωνα και τον Μεδεών Κατούνας - και ενώ η ομάδα της Κατούνας βρισκόταν μπροστά στο σκορ - ο διαιτητής αποφάσισε να αποβάλει έναν ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.


Τα λεπτά που ακολούθησαν βρήκαν ποδοσφαιριστές, προπονητές, οπαδούς και διαιτητές να γίνονται ένα κουβάρι και να ανταλλάσσουν δολοφονικά χτυπήματα. Δείτε το βίντεο...

newsit


Μετά τα γεγονότα του Καραϊσκάκης , της Τούμπας και του τελικού κυπέλου ήρθαν ως κερασάκι στην τούρτα τα τραγελαφικά επεισόδια σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος του νομού Αιτωλοακαρνανίας, μεταξύ του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα και του Μεδεών Κατούνας που έδιναν "μάχη" για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Σαφώς η κοινή γνώμη σοκαρίστηκε από την έκταση των επεισοδίων αλλά συνηθισμένη από την ατιμωρησία που επικρατεί στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου υπέθεσε ότι πάλι θα δουν την ανοχή να βασιλεύει. Και όμως, ευτυχώς διαψεύστηκε παταγωδώς με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑ κ. Τάκη Παπαχρήστο ΝΑ κάνει την αρχή και δείχνει τον δρόμο που πρέπει να χαραχτεί.

. Αυτή την φορά επιβλήθηκαν αυστηρές ποινές και όχι χάδια. Αυτή την φορά έγινε η αρχή…. Επιτέλους τηρήθηκε ο περιβόητος κανονισμός. Η εμπλακείσα ομάδα τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από κάθε επίσημο και φιλικό αγώνα για 7 μήνες και πρόστιμο 1.000 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο διοχετεύτηκαν αρκετά σημαντικά μηνύματα αυτήν την δύσκολη συγκυρία για το ποδόσφαιρο. Ερμηνεύοντας μερικά από αυτά θα μπορούσαμε να πούμε ότι « Η Βία δεν χωράει στον αθλητισμό», «Η ατιμωρησία δεν αποτελεί πολιτισμικό στοιχείο του Ελληνικού Αθλητισμού», «ο υγιής Αθλητισμός δεν έχει συμπάθειες δεν έχει εμπάθειες αλλά ξεκάθαρους κανόνες».
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.