ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ, 1-0 ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ


Ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι έγινε το Σαββάτο το μεσημέρι στις Κεραμειές όπου τα Φωκάτα νίκησαν με σκορ 1-0 την ομάδα έκπληξη του δεύτερου γύρου, τον Ηρακλή. Έτσι με αυτό το
αποτέλεσμα τα Φωκάτα πήραν το πολυπόθητο +15 από τον αντίπαλο τους και σε συνδυασμό με την ήττα του Πυλαριακού, θα περιμένουν και θα ελπίζουν να δουν την Ανωγή να μην παίρνει το τρίποντο με τους Πρόννους ώστε να πανηγυρίσουν την άνοδο τους στην Α' κατηγορία και την απευθείας πρόκριση τους στο τελικό του πρωταθλήματος.

Φιλμ του αγώνα:
*Στο 16' ένα σουτ του Σταμένη, ο Κολυβάς θα μπλοκάρει την μπάλα.
*Στο 23' ο Κουρκουμέλης σουτάρει, όμως το σουτ του δεν θα ανησυχήσει τον Κολυβά.
*Στο 29' πάλι ο Κουρκουμέλης σουτάρει από πλάγια αριστερά όμως του σουτ του θα φύγει άουτ.
*Στο 37' ο Κουρκουμέλης θα σκοράρει, όμως το γκολ του θα ακυρωθεί ως οφ σάιντ.
*Στο 53' μια κεφαλιά του Αντωνίου θα φύγει άουτ.
* Στο 68' τα Φωκάτα κερδίζουν πέναλτι (αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους), την εκτέλεση του θα αναλάβει ο Σταμένης, όμως η μπάλα θα φύγει άουτ, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.
*Στο 79' ο Αλεξάτος, μετά από μπαλιά στη πλάτη της άμυνας, θα μπει από αριστερά και μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα του Ηρακλή δεν θα αστοχήσει κάνοντας έτσι το 1-0.
*Στο 85' ο Βανδώρος σουτάρει, όμως ο Κολυβάς θα του πει "'οχι".



Οι συνθέσεις:

Φωκάτα:(Μιχ. Αθηναίος), Δίλαλος, Κόμητας, Ντουκάϊ, Αντωνίου, Πολυδωράτος, Σαρλάνης (55' Μάστορας), Χασαναλιάϊ, Γαλιατσάτος, Κουρκουμέλης Ι. (89' Βανδώρος Λ.), Σταμένης, Αλεξάτος.
Ηρακλής:(Γ. Γαβριελάτος), Κολυβάς, Μαράτος, Ρασσιάς Σπ., Μεταξάς, Κουστουμπάρδης, Ρασσιάς Γεωργ., Καμπίτσης Σπ., Μανέντης Αλ., Καμπίτσης Δημ., Διαμαντάτος Μιχ., Βανδώρος Γερ. (46' Σιμωτάς Π.).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.