ΕΥΚΟΛΑ Η Α.Ε.Κ., 7-0 ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι το Σαββάτο το πρωί στο ΔΑΚ Αργοστολίου,  η Α.Ε.Κ. συνέχισε την εκπληκτική της φετινή πορεία και νίκησε εύκολα με σκορ 7-0 την ομάδα της Προόδου, η οποία
ωστόσο έμαθε το αποτέλεσμα του Οδυσσέας-Εικοσιμία στην Ιθάκη και βλέπε την σωτηρία να είναι όλο και πιο κοντά. Από το πρώτο λεπτό ο αγώνας ήταν για παράσταση για ένα ρόλο με την Α.Ε.Κ. να παίρνει τα ηνία και να μην αφήνει κανένα περιθώριο στον αντίπαλο της. Έτσι με αυτό το αποτέλεσμα η Α.Ε.Κ. έρχεται ακόμα πιο κοντά στη 1η θέση της κανονικής περιόδου και η Πρόοδος θα περιμένει να δει αν την άλλη αγωνιστική θα έχει σωθεί και μαθηματικά πλέον.

Φιλμ του αγώνα:
*Στο 5' ο Πολλάκης θα ανατραπεί μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής θα υποδείξει το πέναλτι του οποίου την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μοσχονάς και θα κάνει το 1-0.
*Στο 12' ωραία κάθετη του Χασάι στο Κρόυτη, όμως το σουτ του τελευταίου θα φύγει άουτ.
*Στο 18' γκολ με κεφαλιά του Πολλάκη, θα ακυρωθεί όμως ως οφ σάιντ.
*Στο 32' σουτ του Κρούτη, η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς, στην επαναφορά ο Πολλάκης με πλασέ θα κάνει το 2-0.
*Στο 53' ένα σουτ του Βασιλόπουλου το οποίο όμως θα φύγει άουτ.
*Στο 54' ο Πολλάκης, μετά από πάσα του Εμιλιάνο, δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 3-0.
*Στο 56' το σουτ του Πολλάκη καταλήγει στο δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ Χασάη.
*Στο 58 ο Αντωνόπουλος σουτάρει, θα αποκρούσει ο Ραυτόπουλος, όμως η μπάλα φτάνει στον Κοσμάτο ο οποίος θα κάνει το 4-0.
*Στο 76' ωραία ατομική ενέργεια του Κρούτη, θα μπει μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 5-0.
*Στο 86' ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κρούτη και μετά από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Αντωνόπουλος θα το εκμεταλλευτεί και θα κάνει το 6-0.
*Στο 89' ο Α.Κουμαριώτης με ωραίο πλάσε θα κάνει το 7-0.

Οι συνθέσεις:

Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος (78’ Παυλάτος), Ψάλτης, Κουμαριώτης (88’ Θωμάς), Χασάη, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, Κρούτη, Κοσμάτος, Μοσχονάς, Εμιλιάνο (88’ Α. Κουμαριώτης).
Πρόοδος:(Ο. Κωστόπουλος), Ραυτόπουλος, Κωστόπουλος, Δόριζας, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Βλασσόπουλος (85’ Γρίβας), Αρταβάνης, Πίππος, Βασιλόπουλος(66’ Ηλιόπουλος), Μωραίτης.











Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.