ΑΟΚΙ- ΔΕΥΤΈΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ (ΦΩΤΟ ΑΓΩΝΑ )



Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα ο ΑΟΚΙ  έσπασε το σερί των νικών  του Παγκεφαλληνιακού και αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0  έκανε την ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο πανηγυρίζοντας μια δύσκολη νίκη με 2-1. Μ΄ αυτό τον τρόπο ο ΑΟΚΙ παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας.


Η αδυναμία του ΑΟΚΙ στα τελειώματα των φάσεων αλλά και το αποτελεσματικό μπλοκάρισμα των επιθετικών παικτών του ΑΟΚΙ από τους αμυντικούς παίκτες του Παγκεφαλληνιακού , ήταν τα στοιχεία που έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να προηγηθούν με 1-0 μόλις στο 3 λεπτό μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ζαίμι και την κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας από τον τερματοφύλακα του ΑΟΚΙ.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε τελείως λίγο μετά την ταυτόχρονη αλλαγή του Τόγια στο 30λ περνώντας στη θέση του Πολλάτου Α και του  Χ. Λαμπροπουλου  τον Μπαζάρογλου και τον Κόμητα αντίστοιχα. Έτσι ο ΑΟΚΙ από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε να χτίζει μια καλύτερη   'ομάδα'   εκμεταλλευόμενος την κούραση αλλά και τις αδυναμίες στην επίθεση τουΠαγκεφαλληνιακού .Στο  δεύτερο ημίχρονο οι ασπρόμαυροι του Τόγια ξεκίνησαν  πιο δυνατά και έφεραν το ματς στα ίσια .
 Από εκείνο το σημείο και μετά η ψυχολογία άρχισε να γέρνει προς την ομάδα του ΑΟΚΙ που μετά και την αποβολή του αρχηγού του Παγκεφαλληνιακού συνέχισε να γίνεται ολοένα και επιθετικότερος και πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα ακόμη τέρμα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης  έστειλε τους ασπρόμαυρους στα αποδυτήρια με την πολυπόθητη νίκη και αγκαλιά με την τρίτη θέση. 

Εν κατακλείδι, ένα λεπτό πριν το τέλος λοιπόν κατόρθωσε ο ΑΟΚΙ έστω και δύσκολα να επικρατήσει 2-1 του ισχυρού Παγκεφαλληνιακού και να βελτιώσει σημαντικά την άσχημη εικόνα  που είχε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παγκεφαλληνιακός  μπήκε στο γήπεδο θέλοντας περισσότερο την νίκη από τον αντίπαλο του και αυτό το έδειξε με το καλημέρα. Κι αν μετά το 1-1 ο Τούρλας ευστοχούσε σε μια πολύ σημαντική ευκαιρία (τετ α τετ με τον τερματοφύλακα) τότε ίσως να μιλούσαμε αυτή τη στιγμή για μια άλλη εικόνα του παιχνιδιού.   
Πλην από τα δύο τέρματα οι του ΑΟΚΙ είχαν στο δεύτερο ημίχρονο σωρεία χαμένων ευκαιριών ενώ στην διάρκεια του πρώτου μέρους, μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκαν και με την ψυχολογία τους στα τάρταρα έκαναν πολλές λάθος πάσες οι οποίες όμως δεν στοίχισαν. Από την πλευρά του ο ΠΑΓΚΕ μόνο στο πρώτο ημίχρονο και με κάποιες λιγοστές αναλαμπές στο δεύτερο έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό από το ματς. Έτσι οι παίκτες του Βουτσινά δεν ευτύχησαν να συνεχίσουν το σερί των νικών και ενώ αγωνίστηκαν πραγματικά αξιοπρεπέστατα έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις  αλλά οι γηπεδούχοι στάθηκαν πιο ουσιαστικοί και ως πιο έμπειροι στο τέλος  κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς της νίκης

Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ.Τόγιας), Αγκούσι, Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης, Αλεξανδράτος, Φωκάς, Λαμπρόπουλος (32΄Κόμητας), Μπελτσώνιας (46΄Μολφέτας), Μοντεσάντος, Κανάκης, Πολλάτος Αλ. (32΄Μπαζάρογλου), Σπανός.

Παγκεφαλληνιακός:(Ν.Βουτσινάς), Πολλάκης, Κουλουμπής Νικ., Κίριο, Βεκερίδης, Αντωνίου, Αρμάντο, Παπαθεοδωρόπουλος, Ζαϊμη, Τούρλας (85΄ Βουκελάτος), Πλατανίτης, Κοττίνης (46΄ Μερολάι).



















Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.