TA ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΑΚΟΥ



Α`ΚΑΡΗΓΟΡΙΑ
Αύριο Σάββατο  και την Κυριακή θα διεξαχθούν οι αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής στην  Α` κατηγορία  . Ξεχωρίζει η αναμέτρησης ανάμεσα σε  ΔΙΛΙΝΑΤΑ  και  Α.Ο.Κ.Ι. Ενδιαφέρων έχουν και οι αναμετρήσεις ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ – ΣΑΜΗ , ΑΕΚ – ΠΑΓΚΕ, ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΜΑΛΑ ,  ξεχωριστό ενδιαφέρων θα έχει και η αναμέτρηση ΠΡΟΟΔΟΣ -  ΟΔΥΣΣΕΑΣ  . Σήμερα, λίγα 24ωρα πριν τις κρίσιμες… μάχες του Σαββατοκύριακου το kefalonia sports news  σας βάζει  στο … αγωνιστικό κλίμα των 10 μονομάχων.

Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πάρα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνονται στην 9η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Το παιχνίδι το οποίο κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι το Παπυργιακός-Φωκάτα, όμως πολύ ενδιαφέροντα είναι και τα άλλα δύο παιχνίδια: Ανωγή-Πυλαριακός και το ντέρμπι ουραγών Έρρυσος-Ηρακλής

Pregame 9ης Αγωνιστικής Α’ Κατηγορίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/01/13  

Η αυλαία της 11ης αγωνιστικής ανοίγει το μεσημέρι του Σαββάτου 15:00μμ στο Δακ Αργοστολιού με το ντέρμπι τις αγωνιστικής ανάμεσα στα ΔΙΛΙΝΑΤΑ και τον Α.Ο.Κ.Ι. Ο αγώνας θεωρείται κομβικής σημασίας και για τα δυο σωματεία, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο και για τους δυο αντιπάλους. Τα Διλινατα έρχονται από την νίκη τους με την Σάμη, που ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο με ανατροπή, και θέλουν να εκμεταλλευτούν την καλή ψυχολογία από τα τελευταία καλά αποτελέσματα . Στον  Α.Ο.Κ.Ι τα πράγματα είναι αρκετά καλά, ναι μεν υπαρχή πικρία για το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, αλλά ο αγώνας αυτός είναι σημαντικός για την συνεχεία του πρωταθλήματος.
 Προγνωστικά: Χ2

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/01/13

Την Κυριακή το πρωί  12:30 πμ. Στο Δακ Αργοστολιού  ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  
θα έχει δύσκολη αποστολή στην προσπάθεια να πάρει το τρίποντο από τα ανεβασμένα τις τελευταίες αγωνιστικές   ΟΜΑΛΑ. Οι  Ληξουριωτες  θέλουν το τρίποντο για έχουν επαφή με την τετράδα Ενώ τα Ομαλα θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφάνισης και αν μπορούν να πάρουν βαθμούς από αυτό το ματς.
Προγνωστικά: 1 2
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το απόγευμα 15:00 της ίδιας μέρας στης Κεραμειες η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ θα υποδεχτεί την ΣΑΜΗ . Η Εικοσιμια είναι το φαβορί για το τρίποντο σε αυτό το ματς, η παρουσία της στους περασμένους αγώνες είναι παραπάνω από καλή. Για την Σαμη ο νέος χρόνος δεν μπήκε με το δεξί ,και θέλει να  μπορέσει να εφνιδιαση την ομάδα της Εικοσιμιας παίρνοντας βαθμό ή βαθμούς.
Προγνωστικά: 1 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Το απόγευμα 15:00 της ίδιας μέρας στο Δακ Αργοστολιού η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΓΚΕΦΑ ΛΛΗΝΙΑΚΟ . Εύκολα δύσκολα η ομάδα της ΑΕΚ θα πάρει το τρίποντο , είναι σαφώς καλύτερη ομάδα με αρκετές λύσεις . Ναι μεν στον πρώτο γύρο είχε απόλυες σε αυτό το ματς, αλλά το πάθημα έχει γίνει μάθημα για την ομάδα του Σ. Παπαδατου. Ο προβληματικός «Παγκε» έχει δύσκολο έργω, αλλά θα παλέψει για κάτι καλο ,δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, το έχει ξανακάνει στον πρώτο γύρο!!!!  
 Προγνωστικά: 1
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Τοπικό ντέρμπι στο γήπεδο της Ιθάκης μεταξύ των δυο ομάδων της ΠΡΟΟΔΟΥ και του  ΟΔΥΣΣΕΑ   την Κυριακή και ώρα 15:00.  Οδυσσέα και Πρόοδο να θέλουν την νίκη με σκοπό την συγκομιδή βαθμών που θα είναι χρυσάφι για την συνεχεία του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για την νίκη έχοντας καλύτερη ομάδα από τον Οδυσσέα αλλά η ομάδα του Σταυρού στο τελευταίο παιχνίδι τους έχασαν μεν από τον  Παλληξουριακο αλλά έπαιξαν αρκετά καλή μπάλα, που της δεινή την δυνατότητα να πιστεύει σε θετικό αποτέλεσμα .
Προγνωστικά: 1

Pregame 9ης Αγωνιστικής Β’ Κατηγορίας
 ΣΑΒΒΑΤΟ 19/01/13
                          Π.Α.Ο. ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ-Α.Ο.ΦΩΚΑΤΑ
Το πρώτο χρονικά παιχνίδι που θα διεξαχθεί θα είναι το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Παπυργιακού και τν Φωκάτων το Σαββάτο στις 12:30 στο ΔΑΚ Αργοστολίου. Οι γηπεδούχοι έρχονται από εμφατική νίκη με σκορ 4-1 κόντρα στην Ανωγή και πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι και σε περίπτωση νίκη μπορεί ακόμα να «πιάσουν» την πρώτη θέση. Από την άλλη και τα Φωκάτα πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο παιχνίδι αυτό καθώς στο μεγάλο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής νίκησαν με 2-0 τους Πρόννους και μείωσαν την μεταξύ τους διαφορά.
Διαιτητής του αγώνα ο Αλ.Σπυράτος με βοηθούς τους Αγγ.Βουτσινά και Ε.Γρουζή.
Προγνωστικά: Μεγάλο ντέρμπι το οποίο δεν χωράει προγνωστικά και άρα όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά.
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                         Α.Ο.ΕΡΥΣΣΟΣ-Α.Ο.ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
Με ένα άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι συνεχίζεται η αγωνιστική στη Β’ κατηγορία. Συγκεκριμένα το Σάββατο στις 15:00 στα Μακρυώτικα η Έρυσσος αντιμετωπίζει τον Ηρακλή σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά εν’όψει της συνέχειας καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Έρυσσος έρχεται από ήττα στο ίδιο γήπεδο απο τον Πυλαριακό με 2-0 και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αν θέλει να σώσει τη χρονιά θα πρέπει να πάρει αυτό το παιχνίδι. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τιν Ηρακλή, έρχεται από ρεπό και αν θέλει να μείνει κατηγορία πρέπει να πάρει αυτό το παιχνίδι και να αυξήσει τη διαφορά από ένα σε τέσσερις βαθμούς.
Διαιτητής του αγώνα ο Π.Κομητόπουλος με βοηθούς τους Ν.Βουτσινά και Αθ.Σκαλτσή.
Προγνωστικά: Ο Ηρακλής θα πάει πρώτα για να μην χάσει, η Έρυσσος θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να δούμε...

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/01/13
                                   Α.Ο.ΑΝΩΓΗΣ-Α.Σ.ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Το παιχνίδι το οποίο κλείνει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής είναι αυτό μεταξύ της Ανωγής και του Πυλαριακού που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 10:30 στο ΔΑΚ Αργοστολίου. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ήττα αμε τον Παπυργιακό με 4-1 και θέλουν να αντιστρέψουν το κλίμα με μία νίκη που θα τους βάλει στο κόλπο της 4ης προνομιούχου θέσης. Από την άλλη ο Πυλαριακός έρχεται από νίκη με 2-0 κόντρα στην Έρυσσο και θα πάει σε αυτό το παιχνίδι για δύο αποτελέσματα καθώς και η ισοπαλία τον βολεύει γιατί θα κρατήσει την αντιπαλό του σε απόσταση πέντε βαθμών.
Διαιτητής του αγώνα ο Αγγ.Βουτσινάς με βοηθούς τους Β.Μουζακίτη και Σ.Κωστόπουλο.
Προγνωστικά: Μόνο νίκη θέλει η Ανωγή, βολεύεται με δύο αποτελέσματα ο Πυλαριακός, μάλλον προς το Χ2 πάει...


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.