Α1` ΠΟΛΟ: Η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών διεξάγεται σε δυο δόσεις καθώς το Σάββατο θα γίνουν τέσσερα παιχνίδια και την Κυριακή τα υπόλοιπα δυο!
Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το ΝΟ Χίου, που θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στον Πειραιά, με τους πρωτοπόρους του Θοδωρή Βλάχου να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το "εννιά στα εννιά", μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι με το ΝΟ Βουλιαγμένης στο Λαιμό, απέναντι στη φετινή καλή και επικίνδυνη Χίο που βρίσκεται μαζί με το ΝΟΒ στη 2η θέση, δυο βαθμούς πίσω από τον αυριανό της αντίπαλο.
Οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ (θα έχει τηλεοπτική μετάδοση) όπου είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.
Στο Ρέστειο, το αξιόμαχο Παλαιό Φάληρο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό! Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην 6η θέση με εννιά βαθμούς αλλά αναμφισβήτητα οι πράσινοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, λόγω ποιότητα και εμπειρίας. Πάντως η ομάδα του Κώστα Λούδη μέχρι στιγμής έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την αγωνιστική της παρουσία ενώ και βαθμολογικά η συγκομίδη είναι εξαιρετική, αν σκεφτούμε οτι στόχος της νεανικής αθηναϊκής ομάδας είναι η παραμονή.
Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται το ΝΟ Πατρών, λίγες ώρες μετά το σημερινό ματς των κυανέρυθρων με το ΝΟ Χανίων για την 8η αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Λογικά η ομάδα του Κώστα Πασλή θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον ουραγό και χωρίς βαθμό ΝΟΠ που ταλαιπωρείται και από εξωαγωνιστικά προβλήματα.
Την Κυριακή θα γίνουν δυο ματς! Στις 14:30 θα έχουμε το ντέρμπι των Επτανήσων καθώς ο ΝΟ Αργοστολίου υποδέχεται το ΝΑΟ Κέρκυρας, σε έναν αγώνα όπου ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη είναι οι γηπεδούχοι του Θοδωρή Ανδρεάκου.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας (17:00) θα γίνει το εξαιρετικά σημαντικό ματς ανάμεσα στη γηπεδούχο Ηλιούπολη και το ΝΟ Χανίων. Και οι δυο ομάδες "καίγονται" για τους τρεις βαθμούς καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι έχουν τον ίδιο στόχο που είναι φυσικά η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.
Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής
Σάββατο 19/1:
Ποσειδώνιο 15:00 (ΕΤ1) ΠΑΟΚ-ΝΟ Βουλιαγμένης (Κουρέτας-Μονιούδης)
Ρέστειο 19:00 Παλαιό Φάληρο-Παναθηναϊκός (Βασιλείου-Κατσώνης)
Νέα Σμύρνη 19:00 Πανιώνιος-ΝΟ Πατρών (Ποσποτίκης-Κατσαρός)
Πειραιάς 19:30 (ζωντανά από το ράδιο Αλήθεια) Ολυμπιακός-ΝΟ Χίου (Σταυρόπουλος-Μπουδραμής)
Κυριακή 20/1:
Αργοστόλι 14:30 ΝΟ Αργοστολίου-ΝΑΟ Κέρκυρας (Σταυρίδης-Μοιράλης)
Ηλιούπολη 17:00 ΓΣ Ηλιούπολης- ΝΟ Χανίων (Μπιράκης-Πολυχρονόπουλος).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.