"ΧΟΡΕΨΕ" ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ Η ΑΝΩΓΗ



Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της  10ης αγωνιστικής για την Β` κατηγορία η Ανωγη κέρδισε εύκολα την ουραγό Ερυσσο με το εντυπωσιακό (6 – 0). Το παιχνίδι έγινε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες με το γήπεδο του Αργοστολιού να έχει αρκετά νερά  με αποτέλεσμα να γλίστρα και να είναι αρκετά επικίνδυνο για του ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων.    

Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους , που εκτός από τα 6 τέρματα που σημείωσαν είχαν δοκάρι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, διώχνοντας ότι  έχουν και την θέληση αλλά και την ομάδα για να μπουν στα πλέει οφ που είναι και ο στόχος του για φέτος  .Για την ομάδα της Ερυσσου που κατέβηκε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, πάλεψε αρκετά, έχασε ευκαιρία στο πρώτο μέρος να προηγηθεί,  αλλά τελικά δεν μπόρεσε να κρατήσει τους επιθετικούς  της Ανωγης μακριά από τα καρέ του Καμπανου. Η Ερυσσος μετά και από αυτή την ήττα βρίσκεται σε δεινή θέση ειδικότερα μετά την  νίκη του Ηρακλή επί των Προννων είναι το πρώτο φαβορί για  υποβιβασμό.  Η Ανωγη μετά από την νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Πυλαριακου από τα Φωκατα βρέθηκε στην τέταρτη θέση  που των οδηγεί προς ώρας στα μπαράζ ανόδου.
Το φιλμ του αγωνα
Στο 10' ο Μπερδρεμπέ θα μπει στην περιοχή της Ερυσσου από αριστερά θα επιχείρηση σουτ  με τον τερματοφύλακα της Ερυσσου να απομακρύνει δύσκολα .  
Στο 17` η Ερυσσος παραλίγο να ανοίξει το σκορ με τον Κοψίνης όταν το ψηλοκρεμαστό πλάσε μόνος του με των τερματοφύλακα   που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Ανωγης.
Το σκορ  θα ανοίξει στο 22' όταν ο Γ. Μπενάτος  με δυνατό διαγώνιο σουτ θα βρει το οριζόντιο μετά το δεξί  κάθετο δοκάρι  και στην συνέχεια θα κατάληξη στα δίχτυα (1 – 0).
Στα 29` μακρινό σουτ  του  Γιακουμάτου η μπάλα θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι της Ερυσσου.
Στο 40` ο Μπερδρεμπές θα εκτελέσει φάουλ με τον τερματοφύλακα της Ερυσσου να αποκρούει άτσαλα με την μπάλα να φτάνει σαν λουκούμι στον Π. Μοσχονά που θα γράψει το (2 – 0).  
Στο 58` ο  Π. Μοσχονά θα γυνή αποδεχτείς της μπάλας μέσα στην περιοχή  μετά από ωραία ενεργεία τον συμπαικτών του και δεν θα δυσκολευτεί να γράψει το (3 – 0).
Στο 66` ο   Σούπας θα δει εκτός θέσεις τον τερματοφύλακα της Ερυσσου και με  δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα γράψει το (4 – 0).
Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 76`  ο ο Γ. Μπενάτος με ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε τους αμυντικούς της Ερυσσου και με δυνατό πλάσε θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα(5 – 0).
Το σκορ θα κλείσει ο Γ. Μπενάτος στο 85` με σουτ από το ύψος του πέναλτι  πετυχαίνοντας χατ-τρικ(6 – 0).
Α.Ο. Ανωγή:(Γ. Μαλλιώρης), Θεοφιλάτος, Μαρούλης, Μπενάτος Χαρ. (63΄ Γερολυμάτος), Αδηλίνης, Γιακουμάτος, Μπερδεμπές, Σούπας (70΄ Αντωνόπουλος), Μοσχονάς (66΄ Γρηγορόπουλος), Μπενάτος Γ., Παπαδάτος, Κουρούκλης.
Α.Ο.΄Ερυσσος:(Γ. Βρυώνης), Καμπανός, Καψάλης Χρ., Καψάλης Διον. (61΄ Βαλσαμής), Αντύπας (76΄ Βρυώνης), Ταβάνι Γ., Ζαμπέλης (86΄ Καββαδίας), Τραχάνης, Ταβάνι Τζ., Κοψίνης, Αρώνης. 

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.