ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ


Σε ένα πολύ ωραίο ντέρμπι που εξελίχθηκε σε δύο μονολόγους (ένας για κάθε ομάδα), η Εικοσίμια κέρδισε με 2-3 την ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι. και κατά πάσα πιθανότητα "καπάρωσε" την δεύτερη θέση στη
κανονική διάρκεια
. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το 55' ( το σκορ σε εκείνο το χρονικό σημείο ήταν 0-3) και από εκεί και ύστερα ο Α.Ο.Κ.Ι. ανέβασε στροφές και μπορούσε ακόμα και να ισοφαρίσει (του ακυρώθηκε και ένα γκολ).

Φιλμ του αγώνα:
*Στο 5' ωραία σέντρα του Τασιούλη, βρίσκει στο δεύτερό δοκάρι το Στεφανάτο ο οποίος με ωραίο πλασέ θα κάνει το 0-1.
*Κόρνερ του Μπαζάρογλου στο 16', θα βρει το Λαμπρόπουλο του οποίου η κεφαλιά θα φύγει ελάχιστα άουτ.
*Στο 25' κόρνερ του Αντωνάτου με την μπάλα να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, όμως στην επαναφορά ο Ντουκάι με κεφαλιά κάνει το 0-2.
*Στο 48' ωραία ατομική προσπάθεια του Αντ. Κορσιάνου από αριστερά, μπαίνει μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 0-3.
*Στο 62' σουτ του Δημ. Πολλάτου το οποίο θα φύγει άουτ δίπλα απ'το δοκάρι του Καραΐσκου.
*Στο 69 ο Μπαζάρογλου περνάει ωραία κάθετη στο Δημ.Πολλάτο και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ θα κάνει το 1-3.
*Μετά από δύο λεπτά πάλι ωραία κάθετη από τον Α.Ο.Κ.Ι. όμως ο Κόμητας δεν θα καταφέρει να νικήσει στο τετ α τετ τον Καραΐσκο.
*Στο 75' ο Δημ. Πολλάτος σουτάρει έξω απ'την περιοχή (ύστερα από κόρνερ), θα πετύχει το γκολ όμως θα ακυρωθεί από τον βοηθό του αγώνα.
*Στο 78' ο Δημ. Πολλάτος θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.
*Στο 84' ο Καραΐσκος θα πει "όχι" σε ωραία κεφαλιά του Φωκά.
*Στο 90'+ μετά από κόρνερ η μπάλα φτάνει στο Ζαμπαύτη ο οποίος με συρτό σουτ θα κάνει το 2-3.


Συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ.Τόγιας), Μαρκαντωνάτος Δημ., Κλειτογιάννης, Φωκάς, Πολλάτος Διον. (46΄Μοντεσάντος), Αλεξανδράτος(λ.τ. 46΄Χαλιώτης), Σπανός, Λαμπρόπουλος, Πολλάτος Δημ., Μπαζάρογλου, Κόμητας, Κανάκης (Ζαμπαύτης).
Α.Ο.Εικοσιμίας:(Δ. Ζησιμάτος), Καραϊσκος, Τασιούλης (90' Κόρμαλης), Κουμαριώτης, Κουλάκης, Γερασιμάτος, Κονόμι, Μπούσι, Στεφανάτος (68' Μινέτος Ι.), Κορσιάνος Αντ., Ντουκάι, Αντωνάτος (81' Κορσιάνος Π.).


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.