ΆΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΑ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ



Μεγάλο παιχνίδι έγινε στα Μακρυωτικα ανάμεσα στον Πυλαριακο και τα Φωκατα  που βρήκε νικητή την ομάδα από την Λειβαθο με (2-3) την κάνει αυτομάτως  το πρώτο φαβορί την κατάκτηση της πρώτης θέσεις στην κανονική περίοδο. Ο αγώνας ήταν αρκετά κάλος με τις δυο ομάδες να έχουν σαν στόχο την νίκη. Η εναλλαγή του σκορ και των συναισθήματος ήταν αυτή που κυριαρχούσε στο ματς.
Ο Πυλαριακος  είδε να χάνει στο στα πρώτα 20` λεπτά από τα Φωκατα ,αλλά δεν παράτησε το ματς αντιθέτως πάλεψε ισοφάρισε πέρασε μπροστά, είχε δοκάρι στο (2-2), αλλά τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι από αυτό το ματς ,και το χειρότερο έχασε και την τετράδα από την Ανωγη .Τα Φωκατα ήρθαν στα Μακρυωτικα να πάρουν το «τρίποντο» και τελικά το πήραν έχοντας καλύτερο δεύτερο ημίχρονο και περισσότερη εμπειρία.
Το φιλμ του αγωνα   
Στο 23` τα Φωκατα άνοιξαν τι σκορ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Αλεξάτου(0 – 1).
Στο 35` ο Πυλαριακως θα ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Σρανανη όταν στην προσπάθεια του να απόκρουση την μπάλα αυτή  κατέληξε στα δίχτυα των Φωκατων(1 – 1) .
Στο 43` ο Παπα θα βάλει μπροστά του Πλαρινους με ένα έξοχο γκολ , όταν πλαγιοκοπείσε  την αριστερή πλευρά και με δυνατό διαγώνιο σουτ δεν άφησε πολλά περιθώρια στον τερματοφύλακα με την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα (2 – 1).
Στο 57` σέντρα από αριστερά του του  Κουρκουμέλη θα βρει των Σταμενη και με κεφάλια θα ισοφαρίσει για τα Φωκατα (2 – 2).
Το τελικό 2 – 3 θα διαμορφωθεί στο 70` με τον Σαρλανι να παίρνει το αίμα του πείσω με την κεφάλια  του ύστερα από φάουλ του Βανδωρου( 2 – 3).    
Πυλαριακός: (Κ. Κουγιανός), Μακρής, Καρούσος Π., Φούκας (75΄ Καρούσος Σπ.), Παπαδάτος, Κουλουμπής, Μιχελής (65΄Θεοδωράτος), Μπαλάι Ρομ., Κουγιανός, Γασπαρής Αλ., Ποταμιάνος, Πάπα Βαγγ.
Α.Ο. Φωκάτα: (Μ. Αθηναίος), Ψαλλιδάκης, Αυγουστάτος, Ρικάι, Μάστορας, Πολυδωράτος, Σαρλάνης, Ντουκάι, Βανδώρος, Κουρκουμέλης Ι., Σταμένης, Αλεξάτος.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.