ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΑ ΟΜΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΑΝ …ΑΝΩΜΑΛΑ ΤΟΝ «ΠΑΓΚΕ»



Μεγάλη νικά πετυχαν τα Ομαλα με (1 – 0) σε βάρος του Παγκεφαλληνιακου το Σάββατο το μεσημέρι στα Δακ Αργοστολιού , αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πινάκα. Ο  Παγκεφαλληνιακος   παρότι κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα  δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις στο πρόβλημα του τον ταλαίπωρη την φετινή σεζόν που δεν είναι τίποτε άλλο από το γκολ. 

Έκανε ευκαιρίες,  πίεσε αρκετά, είχε δοκάρι με τον Βεκεριδη,  αλλά και πάλι  ο κακός δαίμονας που τον κατατρέχει την σεζόν που διανύουμε δεν τον άφησε να χαρεί. Από την άλλη τα Ομαλά έδειχναν αρκετά διαβασμένα στο παιχνίδι τους, έβαλαν ένα τέρμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα  και μετά με υπομονή , και ασφυκτικό μαρκάρισμα  σε όλο το γήπεδο ,κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και αν ήταν και λίγο ποιο προσεκτικοί στα τελευταία λεπτά εκεί που ο «Παγκε» ανέβηκε για να ισοφαρίσει το ματς θα μπορούσαν να είχα ακόμα ένα  τέρμα .
Στο 8` τα Ομαλά θα πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Καπετάνιο να σκοράρει με διπλή προσπάθεια αφού το πρώτο πλάσε του θα απόκρουση προσωρινά ο τερματοφύλακας του «Παγκε» με την μπάλα να φτάνει  για δεύτερη φορά στα πόδια του οπού δεν αστοχεί (1 –0).
 Δυο πολύ καλά  σουτ από πλευράς «Παγκε» ένα στο 23` με τον Μερολάϊ, και στο 25`  Νουρεντίνι  θα περάσουν ελάχιστα άουτ από την εστία του Ατουρ.
Στο 57` ο «Παγκε» θα φανεί άτυχος όταν το δυνατό σουτ του Βεκεριδη λίγο έξω από την περιοχή   θα σταματήσει στο οριζόντιο  του Ατουρ.
Στο 79` ο Βουκελατος θα επιχείρηση σέντρα σουτ υστέρα ωραίο συνδυασμό με τον Τουρλα  αλλά η μπάλα θα περάσει παράλληλα από την εστία του Ατουρ  και θα καταλήξει άουτ.
Στο 86` ο Βεκεριδης δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευτή την μπαλιά τρύπα του Τούρλα καθώς μπερδεύτηκε  χάνοντας μια ακόμα ευκαιρία για τον «Παγκε».  
Στο 90` τα Ομαλα θα χάσουν την ευκαιρία να κλειδώσουν το ματς όταν ο  Φραγκιάς θα βγάλει σέντρα από αριστερά με στόχο τον αμαρκάριστο  Γεωργόπουλο αλλά την τελευταία στιγμή θα παρέμβει ο  Παπαθεοδωρόπουλος και θα διώξει τον κίνδυνο. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Βουτσινα θα βρει τους παίχτες των Ομαλών  να πανηγυρίζουν την τεραστία νίκη τους που τους κράτα στη κατηγορία και μπορούν να δυο το μέλλον της ομάδας τους ακόμα καλύτερο.
Ομαλά:(Δ. Λιονάτος), Αρτούρ, Τζάκης, Τσακαρισιάνος Χρ., Μηλιαρέσης, Παγουλάτος, Τσακαρισιάνος Σπ. (86' Φραγκιάς), Μετάϊ, Μπελτσώνιας, Καπετάνιος (90+2 Μινέτος), Γεωργόπουλος, Καλογηράτος (81' Βαλλιανάτος).
Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς), Ζαμπαύτης, Κουλουμπής Νικ., Γασπαρινάτος (46' Τούρλας), Αντωνίου (68' Κουλουμπής Ορ.), Βεκερίδης, Παπαθεοδωρόπουλος, Κίριο, Νουρεντίνι (85' Καραντινός-Νεόφυτος), Πλατανίτης, Μερολάϊ, Βουκελάτος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.