ΦΩΚΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ … ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ



Με το εντυπωσιακό 1 – 4 επικρατήσαν τα Φωκατα εκτός έδρας του πάντα υπολογίσιμου Παπυργιακου , και στρογγυλοκάθισαν  στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινάκα της Β` κατηγορίας . Τι  κι αν  έπαιζαν με 10 από το 38` μετά την επιπόλαια αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Σπ. Γαλιατσάτου επειδή κλώτσησε αντίπαλο. Οι παίχτες του Αθηναίου ήταν τόσο αποτελεσματικοί  που έκανα όλες της φάσεις που τους παρουσιαστήκαν  γκολ.
Ο Παπυργιακος προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα . Άμυνα και  Ερμαλ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα με αποτέλεσμα οι αμυντικοί  του Παπυργιακου να μην μπορούν να  ανακόψουν τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων που  τους δημιουργούσαν αρκετά ρήγματα, ο μεν δεύτερος   δεν μπορούσε  να τελείωση τις φάσεις,  που του παρουσιαστήκαν και η ήττα ήρθε φυσιολογικά μα  πάνω από όλα δικαία για του φιλοξενούμενους .  
Τα τέρματα για τα Φωκατα :  Στο 35` ο Κουρκουμελης  εκμεταλλευτικέ την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα του Παπυργιακου και με κοντινό πλάσε άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0 – 1).   Στο 44` υστέρα από σουτ του Σταμενη η μπάλα θ αποκρουστεί προσωρινά από τον τερματοφύλακα του Παπυργιακου, το ριμπάουντ θα πάρει ο Αλεξατος που από κοντά δεν θα αστοχήσει (0 – 2). Στο 70` υστέρα από εκτελέσει φάουλ του   Πολυδωράτου η μπάλα θα φτάσει στον Σταμενη που με προβολή από τριπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων (1 – 3). Στο 75` ο Κουρκουμελης θα εκμεταλλευτή την παράλληλη μπαλιά του Μάστορα  γράφοντας από κοντά το (1 – 4
. Για των Παπυργιακο προσωρινά ήχε μειώσει ο Ερμαλ με ωραία ατομική προσπάθεια(1 – 3)
 Παπυργιακός:(Π. Καρούσος), Κουγιανός, Απέργης, Τούρλας, Τόκος (70' Κοκκόσης Νικ.), Παγουλάτος Θοδ., Ερμάλ, Παγουλάτος Διον., Μενεγάτος Βασ. (77' Χατζηφωτιάδης), Κουμαριώτης Δ., Ψαχούλιας, Κλωνής (46' Τζάκης).
Φωκάτα:(Αθηναίος Μιχ.), Γαβριελάτος, Αυγουστάτος, Σέρρας Μυλτ. (69' Μάστορας), Σαρλάνης, Πολυδωράτος, Χανσαναλιάϊ, Ντουκάϊ, Σταμένης, (87' Σέρρας Παν.) Ι. Κουρκουμέλης (77' Βανδώρος), Γαλιατσάτος, Αλεξάτος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.