ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ "Χ"ΑΜΕΝΟΙ

Σε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι το Σαββάτο στο ΔΑΚ Αργοστολίου τα Διλινάτα και Α.Ο.Κ.Ι. χάρισαν στους φιλάθλους σκορ και θέαμα, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο διότι στο δεύτερο το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και στο πάθος και ουσιαστικά τα Διλινάτα εκμεταλλεύτηκαν τις στημένες
φάσεις καθώς και τα 4 γκολ τα οποία σημείωσαν προέρχονταν από στημένες φάσεις.

Πολύ καλός ο Α.Ο.Κ.Ι. (ιδιαίτερα στο 1ο ημίχρονο) αδικείται από το σκορ και αν πρόσεχε περισσότερο στις στημένες φάσεις ίσως να είχε πάρει κάτι παραπάνω. Το χειρότερο όμως είναι ότι το αποτέλεσμα δεν οφελεί κανέναν απ' τους δύο και δίνει την ευκαιρία σε Α.Ε.Κ. και Εικοσιμία να ξεφύγουν.

Φιλμ του αγώνα:
*Στο 8' πολύ ωραίο γκολ για τον Α.Ο.Κ.Ι. με τον Μπαζάρογλου να κάνει ωραία προσποίηση να περνά τον προσωπικό του αντίπαλο, να κάνει ωραία κάθετη στο χώρο για τον Βουκελάτο και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ να κάνει το 0-1.
*Πέναλτι για τον Α.Ο.Κ.Ι.στο 20', μετά από ανατροπή του Αλεξανδράτου από τον Ομουριάδη, με τον Αλ.Πολλάτο να αναλαμβάνει την εκτέλεση, να μην αστοχεί και να "γράφει" στο 0-2.
*Στο 22' σέντρα του Δημ.Πολλάτου, με τον  Αλ.Πολλάτο να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και να αναγκάζει τον Αλϊάι σε εκπληκτική απόκρουση.
*Στο 25' "κομπίνα" σε φάουλ μεταξύ Λαμπρόπουλο και Μπαζάρογλου με τον τελευταίο να βγάζει γλυκιά σέντρα και τον Αλεξανδράτο να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 0-3.
*Στο 28' εκτέλεση φάουλ του Θ.Αναλύτη, με τον Χαραλαμπόγλου να πιάνει την κεφαλιά ψηλά και να κάνει το 1-3.
*Στο 35' γίνεται ακριβώς το ίδιο, εκτέλεση του Θ.Αναλυτή και ο Χαραλαμπόγλου ξανασηκώνεται πιο ψηλά από όλους για να κάνει το 2-3.
*Στο 38' σέντρα του Κόμητα,σύγχυση στη άμυνα των Διλινάτων, με τον Αλεξένδρατο να το εκμεταλλεύεται και να μην δυσκολεύεται να κάνει το 2-4.
*Ένα φάουλ (50') του Χαραλαμπόγλου θα περάσει ελάχιστα άουτ πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι του Αγκούσι.
*Στο 52' ο Αγκούσι τραυματίζεται μετά από δυνατή σύγκρουση με τον Αναλυτή, με τον τερματοφύλακα του Α.Ο.Κ.Ι. να μην μπορεί να συνεχίσει και "χρέη" υπηρεσιακού τερματοφύλακα να αναλαμβάνει ο Δημ.Πολλάτος.
*Στο 72' ωραία σέντρα του Σπ.Τζωρτζάτου, ο Γ.Αναλυτής πιάνει την κεφαλιά και μειώνει σε 3-4.
*Στο 85' δημιουργείται σύγχυση στην άμυνα του Α.Ο.Κ.Ι. κάτι που εκμεταλλεύεται ο Σπ.Τζωρτζάτος και με ωραίο σουτ κάνει το 4-4.
*Στο 90' ο Θ.Αναλυτής θα διώξει σωτήρια το σουτ του Αλ.Πολλάτου το οποίο είχε πορεία προς τα δίχτυα.
*Στο 90'+ σουτ του Κλειτόγιαννη , με την μπάλα να φεύγει άουτ.
*Στο 90'+ σέντρα του Μπαζάρογλου, ο Βουκελάτος πιάνει τη κεφαλιά η οποία θα φύγει ελάχιστα άουτ.


Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Αλιάι, Αναλυτής Θ., Τζωρτζάτος Σπ., Τζωρτζάτος Δημ., Τζωρτζάτος Χρ., Παππάς (71' Ψαριανός), Αναλυτής Γ., Χαραλαμπόγλου, Θεοδωρακάτος, Μίρτο (46' Σκριβάνος), Ομουριάδης (46' Κίριο).
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι (57' λ.τ Τανουσάι), Πολλάτος Δημ., Κλειτογιάννης, Φωκάς, Αλεξανδράτος, Σπανός, Λαμπρόπουλος, Κόμητας, Πολλάτος Αλ., Μπαζάρογλου, Βουκελάτος.


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.