ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ – ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ



Την πρώτη εκτός έδρας νίκη – παραμονή  πέτυχε ο Ηρακλης  επικρατώντας με 0-2  της Ερυσσου στα Μακρυωτικα  στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και αποσπάστηκε 4 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού  . Μία νίκη πολύ σημαντική στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Πόρου  για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι παίχτες του Ηρακλή κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους
σχεδόν σε όλο το ματς χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.  Ειδικότερα στο   πρώτο μέρος αν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ήταν πιο ψύχραιμη στην τελική προσπάθεια  θα λέγαμε για μεγαλύτερο σκορ. Από την άλλη η Ερυσσος δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία τον φιλοξενουμένων, έχοντας αρκετά κενά μεταξύ επίθεσης και άμυνας ,με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι αποκομμένη και ουσιαστικά ακίνδυνη επιθετικά, σε ένα παιχνίδι  «σταθώ» για την παραμονή η όχι στην κατηγορία.  
Τα τέρματα για τον Ηρακλή:
Στο 80` υστέρα από εκτελέσει φάουλ του Ρασσια η μπάλα θα φτάσει με περιπετειώδη τρόπο στον Σπάθη που από το ύψος της μικρής περιοχής δεν θα δυσκολευτεί να άνοιξη το σκορ( 0 – 1) .  Στο 86 ο Ηρακλής σφράγισε τη νίκη του και το μισώ εισιτήριο παραμονής στην κατηγορία με δράστη τον Αλ. Μανέντης  που αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή έγραψε το (0 – 2) .
   Έρυσσος:(Γ. Βρυώνης), Αρώνης, Καψάλης, Ζαμπέλης, παπαδημητράτος, Tavani Jur. (70' Ζαμπέλης Απ.), Τσιβόλας, Τραχάνης, Tavani G., Κουταλάς (70' Ζαμπέλης Διον.), Κοψίνης, Papa A. 
Ηρακλής:(Γ. Γαβριελάτος), Κολιβάς, Μανέντης Στ., Μεταξάς, Σπαθής Ανδρ., Καμπίτσης Σπ.,Ρασσιάς Γεωρ. Διαμαντάτος, Σπαθής Διον., Μαράτος Γερ., μανέντης Αλ., Ρασσιάς Σπ. (78' Κορισιάνος).

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.