ΕΧΑΣΕ Ο ΝΟΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ 9-7



Σε ένα ντέρμπι με τα όλα του, Παναθηναϊκός και Αργοστόλι πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι και το τρίτο οκτάλεπτο. Οι «πράσινοι» όμως πάτησαν το γκάζι και ξέφυγαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν τη διαφορά που τους έδωσε τη νίκη.

Οι πράσινοι με τη νίκη τους αυτή πλησίασαν στην 5η θέση της βαθμολογίας, εκεί όπου παραμένει το Αργοστόλι που και σήμερα έδειξε οτι είναι μια πολύ καλή ομάδα(16 πόντους ο ΝΟΑ, 15 ο Παναθηναϊκός).

Το ματς ήταν ντέρμπι και ουσιαστικά κρίθηκε στο τελευταίο δίλεπτο! Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού κατάφερε να "λυγίσει" την αντίσταση του ΝΟΑ, χάρη στην ποιότητα αλλά και στην εμπειρία ορισμένων παικτών που την κρίσιμη στιγμή "μίλησαν", δίνοντας τη σημαντική νίκη στον ταλαιπωρημένο από τα οικονομικά προβλήματα Παναθηναϊκό.
Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με το Αργοστόλι να μην τα παρατά και να αποδεικνύει οτι είναι μια ομάδα που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την έξοδο στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.
Παρά την δεδομένη πια απουσία του Ρατσούνιτσα, που αποχώρησε για το Κάλιαρι της Ιταλίας, η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου έδειξε να έχει λύσεις στο ρόστερ, απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που ήταν φανερά επηρεασμένος από τα προβλήματα, που κάποιοι θεωρούν οτι έχουν λύθει όμως δυστυχώς είναι ακόμη υπαρκτά και ίσως στο μέλλον επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία της ιστορικής ομάδας...
Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ κακό ποσοστό στον παίκτη-παραπάνω, όπως συμβαίνει συνήθως στα φετινά του παιχνίδια, αλλά τελικά δεν το πλήρωσε μιας και ένα σερί στο τέλος του έφτανε για να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.
Το σκορ πήγε κάποια στιγμή στο 6-4 υπέρ των γηπεδούχων και ενω απέμεναν περίπου έξι λεπτά για να τελειώσει το ματς στο ΟΑΚΑ. Το Αργοστόλι δεν τα παράτησε και έδειξε αποφασισμένο για την ανατροπή! Με πέναλτι του Ευάγγελου Δουδέση μείωσε 6-5 και με σουτάρα του Κατσιγιάννη ισοφάρισε, τρισήμιση λεπτά πριν τη λήξη.
Το τέρμα πανηγυρίστηκε, όπως είναι λογικό, από όλους στο ΝΟΑ αλλά ο Παναθηναϊκός δεν πτοήθηκε. Απο το 2:48 πριν το τέλος του αγώνα μέχρι και το 1:20 οι πράσινοι πέτυχαν τρία αναπάντητα τέρματα, κάνοντας το 9-6 που τους έδωσε και τη νίκη. Αρχικά ο Κατσαούνης στον παίκτη-παραπάνω έκανε το 7-6, ο Δήμος Δερμιτζάκης από την περιφέρεια το 8-6 και ο Κουρλιάφτης λίγο μετά το 9-6, που ήταν αρκετό για τους τρεις βαθμούς. Το Αργοστόλι απλά μείωσε στο τελικό 9-7 με γκολ του πρώην πράσινου Νίκου Στελλάτου...
Κλείνοντας, ο ΠΑΟ κράτα απλά τη νίκη και ελπίζει σε λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν το τμήμα από την αρχή της σεζόν ενώ το Αργοστολί φεύγει από την Αθήνα ηττημένο μεν αλλά ακόμη δυνατό καθώς είναι 100% μέσα στους στόχους του.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Α1 ανδρών- 10η αγωνιστική
Κλειστό κολυμβητήριο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός-ΝΟ Αργοστολίου   9-7
Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος-Κατσαρός
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 1-1, 4-2.
Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Αφρουδάκης Γιώργος 2, Παπαδόγκωνας 2, Δερμιτζάκης Δήμος 2, Αφρουδάκης Ζάχος 1, Κατσαούνης 1, Κουρλιάφτης 1.
ΝΟ Αργοστολίου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Παπαδόπουλος 3, Κατσιγιάννης 2, Δουδέσης Ευάγγελος 1, Στελλάτος 1.
http://www.aquaticsnews.com
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.