Δ` ΕΘΝΙΚΗ: ΚΟΜΒΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ



Επτά στροφές έμειναν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής και στον 6ο όμιλο η μάχη για μία θέση στην πρώτη εξάδα έχει… φουντώσει για τα καλά. Αύριο Κυριακή θα διεξαχθεί η 12η αγωνιστική. Eχουμε Μεσσηνιακό ντέρμπι με τον Εθνικό Μελιγαλά να συγκρούεται με την Εράνη, ενώ στη Μεσσήνη ο Πάμισος παίζει τα… ρέστα του κόντρα στο πρωτοπόρο και αήττητο
Πανόπουλο. Δύο παιχνίδια που αναμένεται να  κρίνουν πολλά όσον αφορά το ποιες ομάδες θα τερματίσουν στις έξι πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και φυσικά θα παίξουν του χρόνου στη νέα Γ’ εθνική. Και τα άλλα παιχνίδια όμως έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Στη Νέα Μανωλάδα η τοπική Δόξα θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον Παναρκαδικό, με τους γηπεδούχους να έχουν άμεση ανάγκη τους βαθμούς και τους Τριπολιτσιώτες να πηγαίνουν δίχως άγχος για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό. Μεγάλο ντέρμπι θα γίνει στα Σαγέικα εκεί όπου ο γηπεδούχος Εθνικός θα φιλοξενήσει τον Διαγόρα Βραχνέικων, με τις δύο ομάδες εκτός από το γόητρο να έχουν και άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τέλος, ο Ατρόμητος Λάππα έχει τον πρώτο λόγο στο ματς με την Αχαϊκή που γίνεται στο γήπεδο του, όμως οι φιλοξενούμενοι που είναι σε δεινή θέση θα τα παίξουν όλα για όλα μιας και προέρχονται από συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα. Να σημειώσουμε πως όλα τα παιχνίδια θα γίνουν αύριο Κυριακή και θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι.
Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα και τους Διαιτητές
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛ.
Διαιτητες : Σταθόπουλος, Δημόπουλος, Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)
ΠΑΜΙΣΟΣ  -  ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
Διαιτητες :Τζουανόπουλος, Τσιρίνης, Θεοφανόπουλος (Αχαΐας)
ΑΤΡΟΜΙΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ – ΑΧΑΪΚΗ
Διαιτητες :Κακρίδης, Πυργάκης, Σεφέρης (Κορινθίας).
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
Διαιτητες :Μπλάνας, Αθανασοπούλου, Τσαλίκογλου (Μεσσηνίας)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
Διαιτητες :Κόλλιας, Ζωής, Τόσκας (Αργολίδας).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)
1. Πανόπουλο 22-2 31
2. Ατρόμητος Λάππα 20-8 24
3. Παναρκαδικός 13-12 18
4. Εθνικός Σαγέικων 10-10 15
5. Εθνικός Μελιγαλά 12-17 13
6. Εράνη 13-18 12
7. Διαγόρας Βραχνέικων 14-14 11
8. Δόξα Νέας Μανωλάδας 13-15 9
-. Αχαϊκή 5-14 9
10. Πάμισος 4-16 8

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.