ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

Σπουδαίο παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι τέλους διεξήχθη στο Ρέστειο κολυμβητήριο μεταξύ του Παλαιού Φαλήρου και του ΝΟ Αργοστολίου, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 12-12 για την 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να κατακτήσουν τη νίκη, δεν τα κατάφεραν όμως και έτσι μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να προηγούνται γρήγορα στο σκορ με 2-0 και 3-1.
Ωστόσο, οι παίκτες του Κώστα Λούδη αντέδρασαν άμεσα και με εκπληκτικό γκολ από αρκετά μακρινή απόσταση του Φλώρου διαμόρφωσαν το 4-4 της πρώτης περιόδου.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε και με επιμέρους σκορ 2-2 οι δύο αντίπαλοι συνέχισαν να συμβαδίζουν στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου (6-6).
Στις αρχές του δευτέρου μισού της αναμέτρησης όμως οι παίκτες του Θοδωρή Ανδρεάκου βελτίωσαν την αμυντική τους λειτουργία και αφού βρήκαν λύσεις στην επίθεση ανέκτησαν το προβάδισμα στο σκορ με 9-7.
Βέβαια, στην τρίτη περίοδο το Φάληρο έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής, μιας και η εκτέλεση πέναλτι του Greg Enloe δεν βρήκε στόχο.
Στα τελευταία 8 λεπτά του αγώνα ανέλαβε δράση ο Ποσειδώνας Τσαγκάρης, με τον νεαρό παίκτη των γηπεδούχων να επιτυγχάνει τα τρία από τα τέσσερα συνολικά τέρματά του στο αποψινό ματς.
Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι περίπου δύο λεπτά πριν το φινάλε το Αργοστόλι προηγήθηκε με 12-10, το Παλαιό Φάληρο είχε τις απαντήσεις και με γκολ του Τσαγκάρη σημείωσε το τελικό 12-12.
Σε ένα παιχνίδι που στην μεγαλύτερη διάρκειά του το Αργοστόλι ήταν μπροστά στο σκορ, το Φάληρο έβρισκε πάντα τις λύσεις και τελικά η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής έληξε χωρίς νικητή.
Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων αναδείχθηκε ο Ποσειδώνας Τσαγκάρης με τέσσερα τέρματα, ενώ από τον ΝΟΑ ξεχώρισαν οι Ρατσούνιτσα και Χαραλαμπόπουλος που πέτυχαν από τρία γκολ ο καθένας.



Παλαιό Φάληρο-ΝΟ Αργοστολίου   12-12
Τα 8λεπτα: 4-4, 2-2, 1-3, 5-3.
Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Πολυχρονόπουλος.
Π. Φάληρο (Κώστας Λούδης): Φλώρος 2, Ξενάκης 2, Σιώνης 2, Βερύκοκος 1, Enloe 1, Τσαγκάρης 4.
ΝΟ Αργοστολίου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Στελλάτος 1, Ρατσούνιτσα 3, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης 1, Χαραλαμπόπουλος 3, Δουδέσης Ε. 2.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.