Δ.Τ.: Ν.Ο.Α τμήματος ιστιοπλοϊας



Το νέο αίμα του τμήματος ιστιοπλοϊας του Ομίλου μας συμμετείχε στους Διασυλλογικούς Αγώνες ιστιοπλοϊας κατηγορίας optimist , που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στις 17-18/11/2012 με την επωνυμία “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2012”.

           Η κατηγορία των optimist ξεκινά για από την ηλικία των επτά ετών.  Την ομάδα μας συνόδευσε η προπονήτρια του τμήματος κα Παγουλάτου Γεωργία και ο έμπειρος ιστιοπλόος κ. Δημητράτος Βαγγέλης.  Οι αθλητές μας: Παπανικολάτου Βαρβάρα, Πολλάτου Κωνσταντίνα, Τζουγανάτος Γιώργος και Λούκας Jones  έκαναν μια πολύ ικανοποιητική εμφάνιση , παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους  και μας γεμίζουν ελπίδες  ότι μέχρι το καλοκαίρι θα κάνουν την μεγάλη πρόοδο που θα τους δώσει την αγάπη και το μεράκι για να συνεχίσουν αυτό το υπέροχο άθλημα το οποίο ταιριάζει σε μας τους νησιώτες.
          Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή με συμμετοχή των Ομίλων της Περιφέρειάς μας όπως: Ν.Ο.Καλαμάτας “ΠΟΣΕΙΔΩΝ”,  Α.Ο. Ιθάκης “ΠΡΟΟΔΟΣ”, Ν.Ο.Λευκάδας, Ν.Ο.Κιάτου, Ι.Ο.Αιγίου “ΠΟΣΕΙΔΩΝ”, Α.Ι.Ο.Ρίου “ΙΑΣΩΝ”.
Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και τους γονείς τους για την συμπαράστασή τους.
          Με την ευκαιρία του δελτίου καλούμε τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στον όμιλο για να γνωρίσουν το άθλημα.   Η εκπαίδευσή τους  γίνεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 11:00μ.μ..



                                                                             ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α. 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.