Α1` ΠΟΛΟ : ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΡΙΝΤ



Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι αλλά με δυο αμφίρροπα παιχνίδια, διεξάγεται το Σάββατο η 3η αγωνιστική της Α1 ανδρών!

Κάνουμε γνωστό ότι η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας αναχωρεί αύριο Σάββατο, 24/11/2012 αεροπορικώς για Θεσαλλονίκη για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στις 16:30μ.μ. στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του

Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και θα επιστρέψει αυθημερόν. Κατεβαίνει στον αγνωιστικό χώρο με πλήρη σύνθεση  χωρίς καμία απώλεια , προετοιμασμένη  και με την ελπίδα να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας, οι Κεφαλονίτες ωστόσο έχουν τις δυνατότητες να "χτυπήσουν" το ματς και να διεκδικήσουν μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Η ψυχολογία και στις δυο ομάδες είναι καλή καθώς προέρχονται από νικές: το μεν Αργοστολί κέρδισε στην έδρα του το ΓΣ Ηλιούπολης ο δε ΠΑΟΚ απέδρασε με νίκη από το Παλαιό Φάληρο σε ματς που διεξήχθη μεσοβδόμαδα. «Η Διοίκηση του Ομίλου μας  εύχεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα αναπτερώσει περισσότερο το ηθκό και της δώσει το κίνητρο, τη δύναμη και το κουράγιο για το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα

Ο πρωταθλητής ΝΟ Βουλιαγμένης υποδέχεται στο Λαιμό το ΝΟ Πατρών σε ένα ματς που η ομάδα του Τεό Λοράντου αναμένεται να έχει εύκολο έργο καθώς τις δυο ομάδες χωρίζει μεγάλη αγωνιστική διαφορά. Μάλιστα, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μια ακόμη ευκαιρία για τον προπονητή του ΝΟΒ να δώσει χρόνο συμμετοχής στους μικρούς της ομάδας.
Λογικά το ίδιο θα συμβεί και στον Πειραιά! Ο έτερος διεκδικητής του τίτλου,ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Παλαιό Φάληρο σε ματς που λογικά οι ερυθρόλευκοι θα κερδίσουν εύκολα μιας και η νεανική ομάδα του Κώστα Λούδη πολύ δύσκολα θα μπορέσει να απειλήσει.
Ο Παναθηναϊκός επίσης είναι το ακλόνητο φαβορί στην αναμέτρηση με το ΝΟ Χανίων που θα διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Οι πράσινοι λογικά θα κάνουν το "τρία στα τρία" και ελπίζουν, μέσω του εύκολου ξεκινήματος που είχαν στη φετινή Α1, να είναι πανέτοιμοι στα δύσκολα ματς που έρχονται. Από την άλλη το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη θα παλέψει για το καλύτερο με δεδομένο τα γνωστά προβλήματα προετοιμασία που έχει.
Στη Χίο, ο τοπικός Ναυτικός Όμιλος φιλοξενεί το νεοφώτιστο ΝΑΟ Κέρκυρας σε ματς που οι Χιώτες λογικα θα κερδίσουν εύκολα καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι μεγάλη.
Τέλος, σπουδαίο και αμφίρροπο ματς αναμένεται να γίνει στην Ηλιούπολη. Ο τοπικός ΓΣ υποδέχεται τον Πανιώνιο σε ένα γειτονικό ντέρμπι με μεγάλο βαθμολογικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι θέλουν οι καλές παρουσίες τους μέσα στην πισίνα να συνοδευτούν και με βαθμούς μιας και στην Κεφαλονιά έπαιξαν καλά αλλά έφυγαν με μηδέν βαθμούς στις αποσκευές τους ενώ μετά την ισοπαλία την 1η αγωνιστική με το Παλαιό Φάληρο θέλουν οπωσδηποτε τους τρεις βαθμούς. Απέναντι τους ο νέος και ανέτοιμος Πανιώνιος που μετά τα δυο πρώτα δύσκολα ματς που είχε, ήρθε η ώρα να διεκδικήσει τους βαθμούς της νίκης.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής:
12:00 Ολυμπιακός- Παλαιό Φάληρο (Μικεδάκης- Θωμάς)
13:00 Παναθηναϊκός- ΝΟ Χανίων (Σταυρόπουλος- Στεφανάκης)
16:30 ΠΑΟΚ- ΝΟ Αργοστολίου (Σκαλοχωρίτης- Αχλαδιώτης)
18:00 ΓΣ Ηλιούπολης- Πανιώνιος (Βασιλείου- Κουρέτας)
18:00 ΝΟ Χίου- ΝΑΟ Κέρκυρας (Δαμιανάκης- Μονούδης)
 19:00 ΝΟ Βουλιαγμένης- ΝΟ Πατρών (Κατσώνης- Ποσποτίκης).

Η Βαθμολογία
1.Παναθηναϊκός          2          2          0          0          44-10   6
-.Ολυμπιακός              2          2          0          0          32-11   6
-.ΝΟ Βουλιαγμένης    2          2          0          0          33-16   6
-.ΝΟ Χίου                   2          2          0          0          29-15   6
5 .ΝΟ Αργοστολίου     2          1          0          1          17-21   3
-.ΠΑΟΚ                      2          1          0          1          16-21   3
-.ΝΟ Χανίων               2          1          0          1          11-24   3
8.Παλαιό Φάληρο        2          0          1          1          16-17   1
-.ΓΣ Ηλιούπολης         2          0          1          1          14-17   1
10.ΝΑΟ Κέρκυρας     2          0          0          2          13-24   0
…………………………………………………………………
-.Πανιώνιος                 2          0          0          2          15-30   0
12.ΝΟ Πατρών           2          0          0          2          10-44   0
Επόμενη αγωνιστική (1/12): 
 ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,
 ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Ποσειδώνιο),
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟς – ΝΟ ΧΙΟΥ, 
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Π. Φάληρο),
 ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,
 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.