ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΑΚΟΥ ΣΕ Α` & Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



Σήμερα, λίγα 24ωρα πριν τις κρίσιμες μάχες του Σαββατοκύριακου σε Α` & Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  το kefalonia sports news  σας βάζει  στο αγωνιστικό κλίμα των 16 μονομάχων.

Ενδιαφέροντα παιχνίδια παρουσιάζει η 5η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας που θα διεξαχθεί αυτό το
Σαββατοκύριακο. Το ματς το οποίο όμως τραβάει τα βλέμματα των φιλάθλων είναι σίγουρα το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Α.Ε.Κ. και της Εικοσιμίας. Σημαντική έξοδο για τα Διλινάτα στην Ιθάκη με τον τοπικό Οδυσσέα, Ιθάκη όμως πάει και ο Παλλήξουριακός στην πάντα επικίνδυνη Πρόοδο, δυνατό ντέρμπι μεταξύ Σάμης και Πάγκεφαλληνιακού, , λογικά εύκολο έργο για τον Α.Ο.Κ.Ι. απέναντι στους νέους των Ομαλών.

Με  τρία πολύ δυνατά ματς συνεχίζεται   την Κυριακή η 3η αγωνιστική για το  πρωταθλήματος της Β` κατηγορίας. Τα Φωκατα υποδέχονται  των Πυλαριακο , Η Ερυσσος παίζει με την Ανωγη , και οι Προννοι υποδέχονται των γείτονα  Ηρακλη.


Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΣΑΒΒΑΤΟ 24/11/12
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ- Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
 Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να δούμε το Σαββάτο στις 11:30 στο Δημ. Ιθάκης, ανάμεσα στην τοπική ομάδα του Οδυσσέα και στην περσινή πρωταθλήτρια ομάδα των Διλινάτων. Για τον Οδυσσέα ο οποίος γνώρισε την ήττα (οι οποία μάλλον ήταν εντός προγράμματος) από την ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι. 
  Αναμένεται η ομάδα να κατέβει με όλα της τα όπλα για ένα θετικό αποτέλεσμα στο νησί της, έναντι μιας ομάδας η οποία δεν δείχνει σε καλή κατάσταση αυτόν τον καιρό. Από την άλλη και η ομάδα των Διλινάτων πάει με αξιώσεις σε αυτό το ματς για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αλλάξει την ψυχολογία στην ομάδα.
        Διαιτητής ο Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους Θ. Λυμπερόπουλο και Κ. Κιόση.
       Προγνωστικά: Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι με ανοιχτά όλα τα αποτελέσματα.

Α.Ε.Κ.    -     Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
 Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό που θα διεξαχθεί το Σαββάτο στις 15:00 στο ΔΑΚ Αργοστολίου με τις δυο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος  Α.Ε.Κ. και  Εικοσιμίας να «Κονταροχτυπιούνται» με έπαθλο την πρώτη θέση του βαθμολογικού πινάκα  . 
  Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν  τα καλά αποτελέσματα για  να   διατηρηθούν στην κορυφή και αυτός ο αγώνας είναι μια πρώτης  τάξεως  ευκαιρία  να αποδείξουν  ότι φέτος  δεν θα έχουν  αντίπαλο  στην κούρσα  για την κατακτήσει των δύο εγχώριων τίτλων  .
  Από την άλλη  η ομάδα της Εικοσιμίας να συνεχίσει και αυτή τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει έως τώρα αποδεικνύοντας ότι είναι μια ομάδα που κυνήγα  πάντα την νίκη όποιος και αν είναι ο αντίπαλος .
Διαιτητής του αγώνα ο Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους Δ. Βασιλόπουλο και Χ. Αβάζαρο.
 Προγνωστικά: Το ντέρμπι είναι μεγάλο και δεν χωράει προγνωστικά.
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11/12
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ-Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
 Άλλο ένα δυνατό ματς αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12:οο στο ΔΑΚ Αργοστολίου μεταξύ της τυπικά γηπεδούχου ομάδα της Σάμης και του Παγκεφαλληνιακού. Η ομάδα της Σάμης έδειξε καλό πρόσωπο ενάντια στα Ομαλά όμως είχαν πολλά αμυντικά κενά. 
Από την άλλη η ομάδα του Παγκεφαλληνιακού, ναι μεν είχε την υπεροχή στον αγώνα με την Πρόοδο άλλα δεν πήρε τους τρεις βαθμούς πράγμα που θα επιδιώξει και αυτή και η αντίπαλη της ομάδα της Σάμης.
   Διαιτητής του αγώνα ο Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Γ. Γασπαράτο και Β. Λογοθέτη.
    Προγνωστικά: Όλα τα αποτελέσματα είναι  ανοιχτά καθώς και αυτό το παιχνίδι είναι ντέρμπι.
                       Α.Σ. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  -  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
 Ένα πολύ καλό ματς αναμένεται να δούμε και στο Δημ. Ιθάκης μεταξύ της Προόδου και του Παλληξουριακο, την Κυριακή το μεσημέρι στις 15:00. Η ομάδα της Ιθάκης πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα ενάντια στον Πάγκε την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να διατηρήσει το αήττητο.
Από την άλλη η ομάδα του Παλληξουριακού μετά την άσχημη εμφάνιση και την ήττα από την Α.Ε.Κ., θέλει να επανέλθει στα καλά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις.
Διαιτητής του αγώνα ο Π. Μολφέτας με βοηθούς τους Χ. Αβάζαρο και Β. Μουζακίτη
  Προγνωστικά: Σίγουρα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι με ανοιχτά όλα τα αποτελέσματα, αλλά δίνουμε ένα πολύ μικρό προβάδισμα στο Παλληξουριακό.

Α.Ο.Κ.Ι. -  Α.Σ.ΟΜΑΛΑ
 Το παιχνίδι το οποίο κλείνει την 5η αγωνιστική είναι αυτό μεταξύ του Α.Ο.Κ.Ι.  και των Ομαλών το οποίο θα γίνει την Κυριακή στις 15:00 στο ΔΑΚ Αργοστολίου. 
Η ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι επανήλθε στις νίκες απέναντι την ομάδα του Οδυσσέα και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να δείξει ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος
. Από την άλλη η ομάδα των Ομάλων σε ένα καλό παιχνίδι έφερε ισοπαλία με την Σάμη και θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις.
Διαιτητής του αγώνα ο Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους Α. Σπυράτο και Κ. Κιόση.  Προγνωστικά:  Εύκολο απόγευμα ; θα δούμε …

Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 25/11/12
ΦΩΚΑΤΑ – ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
  Τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αήττητο Πυλαριακο υποδέχεται στης Κεραμειες την Κυριακή το μεσημέρι 15:00 τα Φωκατα σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι  . Οι γηπεδούχοι στα δυο πρώτα ματς έχουν ν μια ήττα εκτός  και μια ισοπαλία  εντος , Όπως καταλαβαίνετε δεν έχουν περιθώρια για άλλες απόλυες και μάλιστα στην έδρα τους  αν θέλουν να πρωταγωνιστήσουν , για τα Φωκατα η νίκη είναι μονόδρομος, δύσκολος μεν αλλά … Για τον Πυλαριακο τα πράγματα έχουν πάει θαυμάσια μέχρι τώρα , δυο νίκες, 6 βαθμούς , και ψυχολογία στα αστέρια ,Ο αγώνας ναι μεν είναι δύσκολος αλλά θα παίξουν για να διατηρηθούν στην κορυφή. 
Προγνωστικά :  Φωκατα για τη δεν έχουν αλλά περιθώρια απώλειας.    
ΕΡΥΣΣΟΣ  - ΑΓΩΓΗ
 Στα Μακρυωτικα  η  Ερυσσος  την Κυριακή  το μεσημέρι 15:00 υποδέχεται την Ανωγη. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους  για να μαζέψουν βαθμούς ,και ειδικότερα από ομάδες με την ιδία  πάνω –κάτω δυναμικότητα. Η νίκη είναι το ζητούμενο αλλά και τα (Χ) δεν θα τους πείραζε . Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών, θα παραταχθεί  η Ανωγη  σε αυτό το ματς,  μιας και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για να καλύψει το χαμένο έδαφος .   
 Προγνωστικά: Η ισοπαλία είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα .

Α . Ο . ΠΡΟΝΝΩΝ  -  ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ.

Σε ένα αγώνα που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρων    Α.Ο. Προννων και Ηρακλή Προννων  θα βρεθούν αντιμέτωπες Μετά από αρκετά χρόνια την Κυριακή στις 15: 00 στα Τζαννατα  για το πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας .  Η Προννοι έχουν καλύτερη ομάδα,  Εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν  το πολυπόθυτο τρίποντο . Ο Ηρακλης  θα προσπαθήσει να κερδίσει ότι μπορεί από αυτό το ματς και η βαθμοί της ισοπαλίας να είναι ένας  ρεαλιστικός   στόχος για την ομαδα του Πορου.  
Προγνωστικά: Εύκολα οι γηπεδούχοι.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακουγεται οτι ο ποδοσφαιριστης Μετα Α αποχωρησε απο των ΑΟ Ερισσου