0-0 ΣΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ


Ένα μέτριο παιχνίδι έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο ΔΑΚ ανάμεσα στο Παγκεφαλληνιακό και την Πρόοδο. Από το παιχνίδι έλειπαν οι φάσεις όμως ήταν ένα παιχνίδι όπου η δύναμη και το πάθος σίγουρα περίσευε και άπό τις δύο ομάδες. Ελαφρώς καλύτερη η γηπεδούχοι όμως η καλά
οργανωμένη άμυνα της Προόδου δεν τους άφησε πολλά περιθώρια.

Φιλμ του αγώνα:

*Στο 7' μετά από κόρνερ του Κίριου ο Ν. Κουλουμπής πιάνει την κεφαλιά, όμως αυτή θα φύγει άουτ.
*Στο 23' εκτέλεση φάουλ από τον Ζαίμι το οποίο θα κοντράρει στο τείχο και στη συνέχεια οι αμυντικοί θα διώξουν τον κίνδυνο.
*Στο 31' νέα φάση για τον Πάγκε με τον Βουκελάτο να πιάνει το σουτ όμωςη μπάλα δεν του κάνει το χατίρι και φεύγει ελάχιστα άουτ.
*Δύο λεπτά αργότερα πάλι εκτέλεση φάουλ απο τον Ζαίμι η οποία θα φύγει ελάχιστα άουτ.
*Στο 60' η πρώτη αξιοσημείωτη φάση του β΄ημιχρόνου με τον Βουκελάτο να πιάνει τη κεφαλιά μετά από σέντρα από αριστερά, όμως η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιντήλα.
*Στο 75' παραλίγο το 0-1 έπειτα από ωραίο σουτ του Αρδαβάνη, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του πορτιέρο του Πάγκε.
*Στο 85' η κεφαλιά που θα πιάσει ο Τσίρος θα φύγει άουτ.

Οι συνθέσεις
Παγκεφαλληνιακός(Ν. Βουτσινάς), Πολλάκης, Κουλουμπής Ν., Γασπαρινάτος Γερ. (66' Τσιγαρίδας), Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Κουλουμπής Ορ. (76' Μίσκα), Ζαίμι, Πλατανίτης, Μερολάι, Βουκελάτος, Κίριο.
Πρόοδος (Ο. Κωστόπουλος), Τσιντήλας Γεωρ., Βλασσόπουλος, Δόριζας, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Κιοράι (86' Τσιντήλας Τηλ.), Χάνος, Αρταβάνης, Τσίρος, Τσάμης. 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.