ΕΥΚΟΛΑ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ...ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ


Σε ένα ματς πρωταθλητών (πέρσι τα Διλινάτα και πρόπερσι η Εικοσιμία) το Σαββάτο το μεσημέρι στο γήπεδο των Κεραμειών, η Εικοσιμία κέρδισε εύκολα τα Διλνάτα με 4-0 αποδίδωντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο. Από τη μία η Εικοσίμια μετά μέχρι έως τώρα αποτελέσματα πόυ έχει φέρει αλλά και με το ποδόσφαιρο που παίζει να βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη τετράδα
από την άλλη όμως η αγωνστική εικόνα των Διλινάτων προβληματίζει και δεν θυμίζει την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα.

Φιλμ του αγώνα:

*Στο 15' θα γίνει το 0-1 έπειτα από πέναλντυ που θα κερδίσει  Π. Κορσιάνος, την εκτέλεση του α αναλάβει ο Μπούσι για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.
*Στο 19' ωραίο σουτ του Π. Κορσιάνου, θα υποχρεώση σε φανταστική απόκρουση τον πορτιέρο των Διλινάτων.
*Μετά από πάσα του Γ. Αναλυτή στο 25' βρίσκει τον Μποσίνη όμως του σουτ που κάνει δεν θα ανησυχήσει τον Καραΐσκο.
*Το 0-2 θα γλινει στο 27' μετά από σέντρα του Ντουκάι, ο Αντ. Κορσιάνος με πλασέ θα δηπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
*Στο 30' ένα σουτ Ντουκάι την μπάλα θα αποκρούση εντυπωσιακά ο πορτιέρο των Διλινάτων.
*Στο 43' ο Χ. Τζωρτζάτος θα πιάσει την κεφαλιά (ύστερα από εκτέλεση του Θ. Αναλυτή),όμως δεν θα δυσκολετεί ο πορτιέρο της Εικοσιμίας.
*Στο 45' ο Γ. Αναλυτής θα πιάσει το σουτ όμως ο Καραΐσκος θα του πει ΟΧΙ.
*Στο 65' έπειτα από σέντρα του Γερασιμάτου, πιάνει την κεφαλιά ο Ντουκάι, όμως ο ΄Μίχος αποκρούει και στη επαναφορά ο Π. Κορσιάνος θα σουτάρει άουτ.
*Στο 69' ο Π. Κορσιάνος θα πιάσει το σουττο οποίο όμως θα φλτγει ελάχιστα άουτ.
*Κάλα εκτελεσμένο απευθείασ φάουλ στο 75' από τον Ντουκάι, όμως η μπάλα δεν θα του κάνει το χατίρι και θα φύγει ελάχιστα άουτ.
*Στο 79' θα γίνει το 0-3 από τον Αποστολάτο με συρτό σουτ έπειτα από ωραία πάσα του Αντ. Κορσιάνου.
* Κόκκινη κάρτα αντικρίζει ο Ντουκάι στο 87', αφήνωντας την ομάδα του με 10 παίχτες.
*Κερδισμένο πέναλντυ(στο 90') για τα Διλινάτα απο τον Γ. Αναλυτή, την εκτέλεση του θα αναλάβει ο Μηλιώνης αλλά ο Καραΐσκος θα κάνει πόλυ ωραίο απόκρουση κρατώντας το 0.
*Στις καθυστερήσεις θα γίνει το 0-4 για την ομάδα της Εικοσιμίας με ένα ωραίο τέρμα από τον Αντ. Κοσριάνο, όταν απο πάσα του Αποστολάτου στον Αντ. Κορσιάνο, ο τελευταίος θα επιχειρήση να κρεμάσει τον τερματοφύλακα (ο οποιός όμως θα αποκρούσει) και ο ίδιος παίχτης θα κάνει με ανάποδο ψαλίδι το 0-4.

Συνθέσεις:
Α.Ο. Διλινάτα: (Τ.Φωής), Μίχος, Ομουριάδης, Παρασκευόπουλος, Μανώλης (70΄Τζωρτζάτος Δ.), Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Αναλυτής Γ., Μύρτο, Μποσίνης (61΄Ψαριανός), Τζωρτζάτος Χ., Κίριος (54΄Μηλιώνης).
Α.Ο. Εικοσιμία: (Δ.Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης (46΄Γερασιμάτος), Μινέτος Χρ., Ντουκάι, Αποστολάτος, Κορσιάνος Αντ., Μπούσι, Κορσιάνος Π. (81΄Μινέτος Ι.), Βολτέρας, Κονόμης (66΄Στεφανάτος Π.), Κουλάκης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.