ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΣΕΔΥ

Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή το απόγευμα στην Βουλιαγμένη (σήμερα και αύριο το πρωί) και στο Φάληρο (από αύριο το απόγευμα και μέχρι την Κυριακή), ο ΣΕΔΥ διοργανώνει το δικό του ετήσιο τουρνουά προετοιμασίας, το οποίο έχει ως στόχο να προπονηθούν ομάδες και διαιτητές ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Στην φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 9 ομάδες της Α1 και η εθνική ομάδα των εφήβων. Δεν συμμετέχουν οι Παναθηναικός, ΝΟΠ και Κέρκυρα.
Ο Παναθηναικός βρίσκεται σε περίοδο πολύ δύσκολη, με τους παίκτες να παραμένουν απροπόνητοι, ο ΝΟΠ έχει χάσει όλους τους παίκτες του και θα κατέβει στο πρωτάθλημα απλά για να υποβιβαστεί, και η Κέρκυρα βρίσκεται στο Νόβισαντ όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, προετοιμαζόμενη με την Βοιβοντίνα.

Το πρόγραμμα του τουρνουά όπως ακριβώς έχει αναρτηθεί στο σάιτ του ΣΕΔΥ είναι το ακόλουθο:





Οι όμιλοι που δημιουργήθηκαν έχουν προφανή στόχο. Οι καλές ομάδες πήγαν από την μια πλευρά (Βουλιαγμένη, Ολυμπιακός, Χίος, ΠΑΟΚ, Εθνική Εφήβων) και οι υπόλοιπες από την άλλη (Πανιώνιος, Φάληρο, Αργοστόλι, Χανιά, Ηλιούπολη).
Αυτό δείχνει ότι Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θα παίξουν 2 φορές (μια τον όμιλο και άλλη μια στον τελικό), ενώ και οι υπόλοιπες ομάδες θα κάνουν καλύτερη προετοιμασία.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.