«Κόλλησαν» στη λευκή ισοπαλία



Ισοπαλία χωρίς τέρματα έληξε  η αναμέτρηση ανάμεσα  στον Παγκεφαλληνιακο και τα Ομαλα . Οι γηπεδούχοι παρότι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν.
  Ο Παγκεφαλληνιακό να απειλεί με τον Πλατανίτη στο 18` αλλά το μακρινό σουτ που επιχείρησε
κατέληξε άουτ , στο 42` οι γηπεδούχοι έχασαν άλλη μια  ευκαιρία  με τον Ίγκλις να σουτάρει από καλή θέση με την μπάλα να καταλήγει άουτ . Τα Ομαλα θα απειλήσουν  στο τέλος του ημιχρόνου 45`  με τον Γεωργόπουλο να πιάνει δυνατό σουτ έξω απ’ την περιοχή με την μπάλα να γλυφή το δεξί δοκάρι.
Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τις  δύο ομάδες  να μην κάνουν πολλές φάσεις,. Στο 66`  κεφαλιά του Βουκελάτου σε σέντρα του Τούρλα η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 85` απείλησαν  ξανά τα Ομαλα με τον Πλατανίτης να σουτάρει  από μακριά  που απόκρουσε εντυπωσιακά ο Αρτούρ. Στις καθυστερήσεις τα Ομαλά θα απειλήσουν  με τον Γεωργόπουλο να πιάνει δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Παγκεφαλληνιακός:(Ν.Βουτσινάς), Πολλάκης, Κουλουμπής, Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Νικ. Κίριο, Τούρλας, Πλατανίτης (82΄Γιαννάτος), Ζαίμη, Διακρούσης (74΄Δελακάς), Μερολάι, Γ. Βουκελάτος (65΄ Κατσιγιώργης).
Ομαλά:(Δ.Λιονάτος), Αρτούρ, Τζάκης (85΄λ.τ. Καπετάνιος), Διον. Γκαζάρ (89΄Μινέτος Ηλ.), Τ. Μηλιαρέσης, Παγουλάτος, Σπ. Τσακαρισιάνος, Μπελτσώνιας, Γεωργόπουλος, Μετάι, Κίκο (45΄ Μεταξάς), Κων. Γκαζάρ.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.