ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ



Βροχή τα γκολ σε... φθινοπωρινή λιακάδα για τα ΦΩΚΑΤΑ που συνέτριψαν το απόγευμα του Σαββάτου  στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του κυπέλλου την ΕΡΥΣΣΟ με το εντυπωσιακό  8 – 0. Χωρίς να κουραστούν και να ιδρώσουν πολύ, οι παίκτες του Α.Ο.ΦΩΚΑΤΩΝ  προσέφεραν μοναδικό θέαμα στους φιλάθλους τους, σκορπίζοντας την ΕΡΥΣΣΟ με 5-0 στο πρώτο ημίχρονο .(αυτογκόλ ο Ταβάνι στο 17', Σταμένης στο 19' και 21', Αλεξάτος στο 29' και Σαρλάνης στο 41').
Τον ξέφρενό της ρυθμό που έχει από το ξεκίνημα του αγώνα , συνέχισε η ομάδα τον ΦΩΚΑΤΩΝ και στο δεύτερο μέρος του αγώνα  , σημειώνοντας αλλά 3 τέρματα με τους (Αλεξάτος στο 54', Σαρλάνης στο 60' και Βανδώρος στο 70'  έχοντας και δυο δοκάρια)  ασυντρίβοντας  με το επιβλητικό 8-0 την ΕΡΥΣΣΟ , η οποία δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και ηττήθηκε από μια ανώτερη αντίπαλο.
 ΦΩΚΑΤΑ: Δίλαλος, Αυγουστάτος, Σέρρας, Βαλλιανάτος (46' Βανδώρος), Αντωνίου, Σαρλάνης, Κόμητας, Πολυδωράτος, Στεμάνης, Γαλιατσάτος, Αλεξάτος.
ΕΡΥΣΣΟΣ: Καμπανός, Ταβάνι Ε., Ζαμπέλης, Ταβάνι Γ.,μ Καψάλης, Παπά, Καψάλης Δ., Κουταλάς, Κοψίνης, Σκιαδαρέσης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.