ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ...



Σε ένα μέτριο, από πλευράς θεάματος, παιχνίδι στο Δημοτικό Κεραμειων  η Εικοσιμια και η  Πρόοδο Ιθάκης αρκέστηκαν στη «λευκή» ισοπαλία .
Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης έληξε χωρίς καμία ιδιαίτερη φάση και με τις δύο ομάδες και κάνουν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου.
 Η Προοδος φανερά στημένη για την ισοπαλία με πολλούς παίχτες στο κέντρο και την άμυνα να παίρνει  βάθος  αποσυντόνισε τους παίχτες του
Ζησιματου που δεν μπορούσαν να αλλάξουν εύκολα την μπάλα και να δημιουργήσουν προϋπόθεσης για κάτι καλό .    Στο 9` θα απείλησε η Πρόοδος την εστία της  Εικοσιμιας όταν το σουτ του Κιοράι θα αναγκάσει τον Καραϊσκο σε δύσκολη απόκρουση.  Δυο λεπτά αργότερα θα έρθει η σειρά των γηπεδούχων κα κάνουν ευκαιρία όταν σε απευθείας φάουλ του Μπουσι ο Τσιντηλας θα διώξει .

 Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο για την Εικοσιμια που προσπάθησε περισσότερο βασιζόμενη  και στην κούραση τον παιχτών της φιλοξενούμενης δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσε να της μετουσιώσει σε γκολ .
Σπουδαιότερη   όλων  στο 55΄ μία  ωραία ομαδική ενέργεια η μπάλα θα καταλήξει στον Αντ. Κορσιάνο, που με παράλληλη πάσα να βρει τον Πάν. Κορσιάνο, ο οποίος παρά δεν πρόλαβε την μπάλα που κατέληξε άουτ με δέκα παίχτες θα τελείωση τον αγώνα η Πρόοδος μετά την δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε ο Κιοράι  από των διαιτητή του αγώνα . Το σφύριγμα της λήξεις  βρήκε κατεβασμένα κεφάλια για του γηπεδούχους , και χαμόγελα για του φιλοξενούμενους .
Εικοσιμία:(Δ.Ζησιμάτος), Καραϊσκος, Κουμαριώτης Κ. (86΄Τασιούλης), Μινέτος Χρ., Κορσιάνος Αντ., Αποστολάτος (64΄Στεφανάτος Π.), Αντωνάτος Κ., Μπούσι, Κορσιάνος Π., Βολτέρας, Γερασιμάτος Διον., Κουλάκης.
Πρόοδος:(Ο. Κωστόπουλος), Τσιντήλας, Βλασσόπουλος, Δόριζας, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Κιοράι, Χάνος, Αρταβάνης (71΄Σπύρου και 80΄λ.τ. Π.Τσάμης), Τσίρος, Τόφαλος. 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.