ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚΙ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΑΚΟ (6/7/10)






Άλλες  6  ομάδες  ρίχνονται αυτό το Σαββατοκύριακο  (6/7/10 ) στη «μάχη» του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ.
Στο πλαίσιο της α’ φάσης της διοργάνωσης ο ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  αντιμετωπίζει το πρωί του Σαββάτου 11:00  στα Μακρυωτικα τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΙΘΑΚΗΣ. Η ομάδα  της  Πυλαρου θα βασιστεί και φέτος στα παιδιά της περιοχής  και με όπλο το σφιχτό της παιχνίδι και την δυνατή  έδρα της  θα είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος. Για το παιχνίδι  τώρα, είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη . Στον Οδυσσέα τα πράγματα είναι σχεδόν τα ίδια με τα περσινά . Θα παλέψει   αρκετά για την σωτήρια . Πρόβλημα είναι το γηπεδικο  μιας και θα αγωνίζεται στο Βάθη και όχι στην έδρα του. Το ματς με τους Πλαρυνους  είναι δύσκολο  αλλά θα το παλέψει αρκετά .
 Το απόγευμα του Σαββάτου 16:30 στης Κεραμειες τα ΦΩΚΑΤΑ υποδέχονται την αδύναμη  ΕΡΥΣΣΟ . Η ομάδα της Λιβαθους έχει  θέση  υψηλούς στόχους   για την φετινή αγωνιστική π
ερίοδο κάνοντας αρκετές και καλές μεταγραφές. Θεωρείται  ένα από τα φαβορί για την άνοδο . Για το ματς και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Για την ΕΡΥΣΣΟ τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα φέτος . Έχει διάθεση και θέληση να κάνει το καλύτερο έχοντας στελεχώσει την ομάδα με νέα παιδιά. Θα παλέψει αρκετά την παραμονή στην κατηγορία . Για το ματς δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό.  
Την Κυριακή το πρωί 10:30  η ΠΡΟΟΔΟΣ φιλοξενεί  στην Ιθάκη τους ΠΡΟΝΝΟΥΣ . Η ομάδα της Προόδου έχει ενισχυθεί αρκετά με μεταγραφές καλών παιχτών. Στόχος της ομάδος είναι η παραμονή στην κατηγορίας και κάτι παραπάνω. Θεωρούμε ότι δεν θα έχει πρόβλημα  και με λίγο τύχη θα είναι μέσα στην «εξάδα» του πρωταθλήματος .Για το ματς αυτό είναι το φαβορί . Η ΠΡΟΝΝΟΙ έχουν αρκετά  προβλήματα να διαχειριστούν. Έχουν αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Έχουν στόχο την τετράδα και την άνοδο αλλά πρέπει να παλέψουν αρκετά .Στο ματς με την Πρόοδο είναι το αουτσάιντερ.   
Το απόγευμα 16:30 της Κυριακής στης Κεραμειες η πρωταθλήτρια ομάδα  τον ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ θα αντιμετώπιση τον ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ . Τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ έχουν Ιδιαίτερα υψηλούς στόχους έχει για την φετινή αγωνιστική περίοδο  θέλοντας να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Έχουν αρκετές αλλαγές από την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά είναι μέσα στα φαβορί για να το κατάκτηση και πάλι.  Για το ματς αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση . Ο ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ έχει όρεξη για μπάλα. Έχει νέα παιδιά με όρεξη για διάκριση. Θέλει πολύ δουλειά, αλλά μπορεί να γίνει η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Β` κατηγοριας . Για το ματς δύσκολο αναμένεται το έργο του .
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.