ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣO  Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου, συμμετείχε με 15 αθλητές στην πανελλήνια συνάντηση αθλητών ανάπτυξης που διεξήχθη το Σάββατο & Κυριακή 01-02 Σεπτεμβρίου 2012, στον Κούταβο Κεφαλληνίας. Από τους αθλητές μας, οι 14 κατάφεραν να προκριθούν στις κούρσες των τελικών και να διακριθούν ανάμεσα στους 160 συμμετέχοντες από 17 συλλόγους.

       Τα αποτελέσματα των αθλητών μας έχουν ως παρακάτω:
                

θέση
ΚΟΥΝΑΔΗ Μαρία 
ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ Ελένη
2x Αρχαρίων Κορασίδων
θέση
ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ Κώστας
ΣΙΔΕΡΗΣ Ευάγγελος
2x Παίδων 12 ετών
  θέση
ΚΑΠΠΑΤΟΥ Κλειώ
ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΥ Ειρήνη
2x Κορασίδων 12 ετών
θέση
ΛΟΥΚΑΤΟΥ Χριστιάννα
ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ Αρετή
2x Κορασίδων 12 ετών
θέση
ΚΟΥΣΤΟΥΜΠΑΡΔΗΣ Χρήστος
ΓΚΑΒΟΣ Μανώλης
ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ Γιώργος
ΚΑΡΟΥΣΟΣ Βαγγέλης
4x Παίδων Ανάπτυξης
θέση
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΥ Ευαγγελία
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΥ Ιουλία

2 x Κορασίδων Ανάπτυξης
θέση
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ Μαρίνα
1x Κορασίδων 12 ετών

   Οι αγώνες διεξήχθηκαν με άριστες καιρικές συνθήκες ενώ η διοργάνωση των αγώνων που έγινε από τον ΝΟΚΙ και την ΕΚΟΦΝΣ ήταν ικανοποιητική, με μικρές μόνο ελλείψεις, σε έναν στίβο ιδιαίτερα κατάλληλο για τους νεαρούς αθλητές.
  Συγχαίρουμε τους αθλητές μας και τους γονείς τους, καθώς και την προπονήτρια μας ΚΟΥΝΑΔΗ Ειρήνη για τις συνεχόμενες επιτυχίες της.
  Τέλος, ευχόμαστε ολόψυχα, για άλλη μία φορά, καλή επιτυχία στην αθλήτρια μας ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΤΟΥ Λουίζα, η οποία την Πέμπτη αναχωρεί ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, για να συμμετέχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στην Βουλγαρία.  

                                                       ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.