EYRO 2012: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



               Ισπανία και Ιταλία προκρίθηκαν από τον 3ο όμιλο


Team badge of Italy
Italy2
Cassano 36′Balotelli 90′
  • FT 90 +5
  • HT 1-0
                                                                        

  Η Ιταλία νίκησε 2-0 την Ιρλανδία, εκμεταλεύτηκε την ήττα της Κροατίας από την Ισπανία (1-0) προκρίθηκε  στην  προημιτελική φάση του Euro.

Στο Πόζναν, η Ιταλία ήθελε οπωσδήποτε νίκη,  πίεσε την Ιρλανδία στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και κατάφερε να σκοράρει με δύο στημένες φάσεις.

Πρώτα στο 35' από εκτέλεση κόρνερ του Πίρλο, ο Κασάνο με κεφαλιά νίκησε τον Γκίβεν για το 1-0. Ο Τζέζαρε Πραντέλι, είχε αφήσει εκτός τον Μπαλοτέλι, ο οποίος μπήκε στο ματς αντί του Ντι Νατάλε στο 75' και στο 90' πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ της διοργάνωσης. Από εκτέλεση φάουλ  του Ντιαμάντι, με την πλάτη γυρισμένη στην εστία έπιασε γυριστό σουτ, στέλνοντας  τη μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 2-0.  Η Ιρλανδία, τέλειωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αντριους.

Ιταλία: Μπουφόν, Κιελίνι (57' Μπονούτσι), Μπαλτσαρέτι, Αμπάτε, Μπαρτσάλι, Μότα, Μαρκίζιο, Ντε Ρόσι, Πίρλο, Κασάνο (63' Ντιαμάντι), Ντι Νατάλε (75' Μπαλοτέλι).

Ίρλανδία: Γκίβεν, Λέτζερ, Γούορντ, Ο'Σέι, Νταν, Γουίλαν, Μακ Γκίντι (65' Λονγκ), Άντριους, Νταφ, Ντόιλ (76' Γουόλτερς), Κιν (84' Κοξ).


Team badge of Spain
Spain1
Jesus Navas 88′
  • FT 90 +5
  • HT 0-0

 
                                                                                                                                                                    Στο   Γκντανσκ, η Ισπανία, έκανε άσχημη εμφάνιση αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Κροατίας(1-0) με γκολ του Νάβας στο 88', από ασιστ του Ινιέστα.

Η Ισπανία, μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχε ουσιαστικά φάσεις για γκολ. Η Κροατία, είχε την καλύτερη ευκαιρία στο 59' όταν από σέντρα του Μόντριτς, ο Ράκιτις έπιασε κεφαλιά την οποία εξουδετέρωσε ο Κασίγιας.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Βίντα (65' Γέλαβιτς), Σίλντενφελντ, Κόρλιουκα, Στρίνιτς, Βουκόγιεβιτς (81' Εντουάρντο), Ράκιτιτς, Σρνα, Πράνιτς (65' Πέρισιτς), Μόντριτς, Μάντζουκιτς.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Ζόρντι, Τσάμπι Αλόνσο, Μπουσκέτς, Τσάβι (89' Νεγρέδο), Σίλβα (73' Φάμπρεγας), Ινιέστα, Τόρες (60' Χεσούς Νάβας).


Η βαθμολογία: ΙΣΠΑΝΙΑ 7, ΙΤΑΛΙΑ 5, ΚΡΟΑΤΙΑ 4, ΙΡΛΑΝΔΙΑ 0.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.