EYRO 2012: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 Η Γερμανία αντίπαλος της εθνικής

Team badge of Denmark
Denmark1
Krohn-Delhi 25′
Team badge of Germany
Germany2
Podolski 19′Bender 80′
  • FT 90 +4
  • HT 1-1




                                                                                           
Είναι οριστικό. Η Γερμανία θα είναι η αντίπαλος της εθνικής μας στην προημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.Η ομάδα του Λεβ νίκησε με σκορ 2-1 τη Δανία και εξασφάλισε πρωτιά και πρόκριση. Η Πορτογαλία νίκησε 2-1 την Ολλανδία και πήρε τη δεύτερη θέση.

Ματς για γερά νεύρα ήταν , λοιπόν, αυτό ανάμεσα στη Γερμανία και τη Δανία. Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με γκολ του Ποντόλσκι στο 19' ύστερα από πάσα του Μίλερ. Λίγο μετά, η Δανία ισοφάρισε(24') με τον Κρόν -Ντέλι, κατόπιν σέντρας του Γιάκομπσεν. Η ομάδα του Μόρτεν Ολσεν έδωσε τα πάντα για τη νίκη-πρόκριση και στο 51' είχε δοκάρι με τον Πάουλσεν.

Τελικά, η Γερμανία έδιωξε το άγχος με τον Μπέντερ στο 81'(2-1).

Ετσι, η Γερμανία καλείται να αντιμετωπίσει την εθνική μας στο Γκντανσκ, σε ματς που θα διεξαχθεί το βράδι της Παρασκευής.

Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

ΔΑΝΙΑ (Μόρτεν Όλσεν): Αντερσεν, Γιάκομπσεν, Κγιάερ, Αγγερ, Σιμόν Πόουλσεν, Ερικσεν, Γιάκομπ Πόουλσεν, Κβιστ, Ζίμλινγκ (79΄ Κρίστιαν Πόουλσεν), Κρον Ντέλι, Μπέντνερ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Μπέντερ, Μπαντστούμπερ, Χούμελς, Λαμ, Σβαϊνστάιγκερ, Κεντίρα, Μίλερ (84΄ Κρόος), Οζίλ, Ποντόλσκι (64΄ Σίρλε), Γκόμεζ (74΄ Κλόζε). 



                                                     Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ  “8”


 
Team badge of Portugal
Portugal2
Ronaldo 28′, 74′
  • FT 90 +5
  • HT 1-1

Στο 
                                                                                                                                                                                                      Στο  άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Πορτογαλία ανέτρεψε το σκορ και με το 2-1 επί της Ολλανδίας πήρε την πρόκριση. Τώρα, η ομάδα του Ρονάλντο θα παίξει με την Τσεχία την ερχόμενη Πέμπτη.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και μεγάλος πρωταγωνιστής υπήρξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο άσος της Ρεάλ είχε δύο γκολ και δύο δοκάρια!

Η Ολλανδία προηγήθηκε στο σκορ στο 11' με τον Φαν ντερ Φάαρτ(1-0). Στο 16' ο Ρονάλντο έστειλε με σουτ τη μπάλα στο δοκάρι και στο 28' έγινε το 1-1 από τον Ρονάλντο, μετά καταπληκτική ασίστ του Περέιρα.

Στο 74' η Πορτογαλία έφτασε στο 2-1 ξανά με τον Ρονάλντο σε αντεπίθεση. Στο 82' σουτ του Φαν ντερ Φάαρτ σταμάτησε στο δοκάρι και την ίδια τύχη είχε προσπάθεια του Ρονάλντο στο 90'.

Διαιτητής: Νίκολα Ριτσόλι (Ιταλία)

Κίτρινες: Περέιρα - Βίλεμς, Φαν Πέρσι

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Πάουλο Μπέντο): Πατρίσιο, Περέιρα, Αλβες, Πέπε, Κοεντράο, Μεϊρέλες (72΄ Κουστόντιο), Βελόσο, Μουτίνιο, Νάνι, Πόστιγκα (64΄ Ολιβέιρα), Ρονάλντο.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Φλααρ, Ματάισεν, Βίλεμς (Αφελάι), Φαν ντερ Φάαρτ, Ντε Γιόνγκ, Ρόμπεν, Σνάιντερ, Χούντελααρ, Φαν Πέρσι.


Η βαθμολογία του ομίλου:
1
Γερμανία
9
2
Πορτογαλία
6
3
Δανία
3
4
Ολλανδία
0


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.