Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ : ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ Α1` WATER POLO ΑΝΔΡΩΝ


Ο Ν.Ο. Αργοστολιού βρίσκεται και τυπικά από σήμερα στα σαλόνια τις Α`1 WATER POLO . Στα τελευταία παιχνίδια του filal 6 είχε δυο νίκες και μια ήττα .  
Τα αποτελέσματα των τριών αγώνων είναι τα έξης:  
Έχασε από την πρωταθλήτρια ομάδα του Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ- Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ                       7 – 4.
Και στα σημερινά παιχνίδια κέρδισε το πρωί  τον  ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 13 – 6
Και το απογευματινό  ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ     5 – 9 .

Τελική Βαθμολογία Play Off
1. Ν.Ο.Χ. 30
2. Αργοστόλι 22
3. Ηρακλής 12
4. ΟΦΗ 10
5. ΟΥΚ Βόλου 10
6. Τρίτων Αμαρουσίου 3
Συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολήθηκαν και πίστεψαν σε αυτό το όνειρο . 

Δήλωση  του βουλευτή του νομού για την επιτυχία του Ν.Ο.Α   

Η Κυριακή 17 Ιουλίου είναι μια ιστορική ημέρα για τον ομαδικό αθλητισμό του Nομού μας. Η Ανδρική Ομάδα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, έγινε η πρώτη ομάδα του Nομού που κατάφερε να πραγματοποιήσει τον άθλο της εκπροσώπησης των νησιών μας στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Η άνοδος της ομάδας στην Α1 κατηγορία, δικαιώνει την επίπονη και επίμονη προσπάθεια χρόνων.
Στη Διοίκηση του συλλόγου, στην Επιτροπή Στήριξης Ανόδου Ομάδας ΝΟΑ, στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες της ομάδας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Σε εποχές δύσκολες, η ομάδα πόλο του ΝΟΑ αναχαίτισε την απαισιοδοξία και την κατήφεια και έδωσε παράδειγμα ελπίδας και αγωνιστικότητας.
 Αποτελεί υποχρέωση όλων μας να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, ώστε να έχει επιτυχίες και τη νέα σεζόν στην Α1 κατηγορία.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας και πάλι!

Χανιά και Αργοστόλι στην Α1 ανδρών  
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ :
Τα Χανιά έπειτα από απουσία μιας χρονιάς, αλλά και το εκπληκτικό Αργοστόλι είναι οι ομάδες που κέρδισαν τις δύο θέσεις ανόδου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Οι δύο ομάδες από την αρχή του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών ήταν τα φαβορί για να κερδίσουν την άνοδο στην Α1 και φρόντισαν να επιβεβαιώσουν τα προγωνστικά.

Ο δεύτερος γύρος της β' φάσης του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (17/7) στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης όπου τα Χανιά στον τελευταίο τους αγώνα κέρδισαν τον Ηρακλή με 11-6 και το Αργοστόλι επιβλήθηκε του ΟΥΚ Βόλου με 9-5.

Τα ιστορικά Χανιά είχαν υποβιβαστεί πέρυσι για πρώτη φορά στην ιστορία τους από την Α1, αλλά επέστρεψαν άμεσα, ενώ ο ΝΟ Αργοστολίου παρότι νεοφώτιστος στην Α2 ανδρών δεν είχε πρόβλημα να πάρει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Από το φετινό πρωτάθλημα της Α2 ανδρών υποβιβάστηκαν ο Αγιος Νικόλαος και το Περιστέρι.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

synxaritiria paidia!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο σύλλογο! Επιτέλους και ένα σημαντικό γεγονός στα αθλητικά δρώμενα αυτού του νησιου! Καιρός να παραδειγματιστούν και οι άλλοι σύλλογοι και να καταλάβουν πως με συστηματική προσπάθεια και αγάπη για τον αθλητισμό όλο και κάτι γίνεται!!! Γεμίσαμε Προέδρους....

Ανώνυμος είπε...

mpravo magkes polla sunxaritiria!!!!!!!paei toulaxiston kai ena athlima tou nisiou mas mrosta kai mas kanei perifanouns!!!!! se antithesi me to podosfairo tou topou mas pou kanonika den prepei na katevainoume kan se periferiako epipedo gia na min xeftilizomaste afou den eimaste ikanoi na exoume mia omada TOULAXISTON stin gama ethniki