EURO 2012: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρωτιά για την Αγγλία, φωνές από την Ουκρανία

Team badge of England
England1
Rooney 48′
Team badge of Ukraine
Ukraine0
  • FT 90 +4
  • HT 0-0


                                                   
    Η Αγγλία με γκολ του Ρούνι που επέστρεψε αφού εξέτισε την ποινή του, νίκησε με σκορ 1-0 την Ουκρανία και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό της. Ωστόσο, η ομάδα του Μπλαχίν διαμαρτύρεται επειδή δεν καταλογίστηκε γκολ σε σουτ του Ντέβιτς και ενώ η μπάλα αποκρούστηκε μέσα από τη γραμμή από τον Τέρι.

Ο Ρούνι γύρισε, λοιπόν, στην ενδεκάδα και έδωσε τη νίκη στην Αγγλία απέναντι στην Ουκρανία(1-0). Ο σέντερ φορ στο 48' αξιοποίησε με κεφαλιά από κοντά σέντρα του Τζέραρντ και οδήγησε τα «λιοντάρια» στην πρώτη θέση του ομίλου. Τώρα, η Αγγλία θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση την Ιταλία.

Πάντως, η Ουκρανία δίκαια διαμαρτύρεται για τη φάση του 61': τότε, ο Ντέβιτς έκανε το σουτ, ο Χαρτ απέκρουσε , η μπάλα πήρε πορεία για τα δίχτυα και ο Τέρι έδιωξε μέσα από τη γραμμή. Αν μετρούσε το γκολ, τότε η Ουκρανία είχε όλο το χρόνο για να διεκδικήσει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στοι άλλο ματς, η Σουηδία έκανε την έκπληξη και με το 2-0 επικράτησε της Γαλλίας.

 

Team badge of Sweden
Sweden2
Ibrahimovic 54′Larsson 90′
Team badge of France
Fnce0
  • FT 90 +5
  • HT 0-0

                                                                            Ο Ιμπραϊμοβιτς στο 54' με εντυπωσιακό βολ-πλανέ έκανε το 1-0, ίσως στο ωραιότερο γκολ που είδαμε στη φάση των ομίλων. Και στις καθυστερήσεις, ο Λάρσον πέτυχε το τελικό 2-0. Η Σουηδία ήταν καλύτερη από τη Γαλλία του Μπλαν και μάλιστα στο 10' είχε δοκάρι με τον Τοϊβόνεν. Οι Σουηδοί του Μέλμπεργκ, όμως, αποκλείστηκαν, ενώ η Γαλλία θα παίξει με την Ισπανία.

Η βαθμολογία του ομίλου:

Αγγλία 7, Γαλλία 4, Σουηδία 3, Ουκρανία 3.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.