Δ.Τ. : Α.Ο.ΠΡΟΟΔΟΣ


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΘΑΚΗΣ                                                   ΙΘΑΚΗ 20/06/2012
Η <<ΠΡΟΟΔΟΣ>> 1950
ΑΦΜ:090088235
ΕΠΟ:2142
Ε.Ι.Ο: 89
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

  Με πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας ιστιοπλοϊας της Προόδου, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο κύπελο 11 χρονων κατηγορίας optimist που διεξήχθη στην Ιτέα από της 13-16/6/2012. Η πρώτη μέρα των αγώνων κύλησε ομαλά κάνοντας 3 ιστιοδρομίες με μέτριο αεράκι, 7-10 knots , ιδανικό για τους μικρούς ιστιοπλόους. Την  δεύτερη μέρα δεν πραγματοποιήθηκε δυστυχώς καμία ιστιοδρομία, αφού ο Αίολος δεν ευνόησε. Έτσι η τρίτη μέρα των τελικών (χρυσός και αργυρός στόλος), βγήκε από τα αποτελέσματα μόνο της πρώτης μέρας, όπου ο άνεμος έπνεε πολύ ισχυρός (40-55 knots) με αποτέλεσμα να τρέξει μόνο ο χρυσός στόλος.   
     Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
     Στον χρυσό στόλο κατάφερε να μπει ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, φέρνοντας και πολύ καλές ιστιοδρομίες την τελευταία μέρα των αγώνων, καταλήγοντας στην 62η θέση ανάμεσα σε 240 αθλητές!
Στον αργυρό και στην 3η θέση αυτού ήρθε ο ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (για 3 θέσεις έχασε τον χρυσό στόλο).
     Και οι υπόλοιποι αθλητές μας, όπου ήταν το πρώτο τους Πανελλήνιο,  κατέληξαν με την εξής σειρά:
ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΛΙΒΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ και ΜΠΟΥΑΣ - ΘΕΜΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . Συγχαρητήρια στους μικρούς μας ιστιοπλόους για την προσπάθειά τους και αναμένουμε την δεύτερη αποστολή των μεγαλυτέρων 12-15 ετών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST πάλι στην Ιτέα από της 21-26/6/2012.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.