Euro 2012: αποτελεσματα


 Με το δεξί η Κροατία στο Euro
Παίζοντας για διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο οι Κροάτες ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην διοργάνωση, επικρατώντας 3-1 της Ιρλανδίας. Στη πρώτη θέση του ομίλου πλέον, η ομάδα του Μπίλιτς, η οποία είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάντζουκιτς που πέτυχε δύο γκολ. Ο Γέλαβιτς το άλλο, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Λέτζερ. 

Την ανωτερότητά τους ήθελαν να δείξουν από την αρχή οι Κροάτες. Το κατάφεραν εν μέρει καθώς πολύ νωρίς προηγήθηκαν με τον Μάντζουκιτς, αλλάζοντας τελείως την εικόνα του αγώνα. Αυτό το γκολ όμως, λειτούργησε μάλλον… αρνητικά για την ομάδα του Μπίλιτς, αφού οι Ιρλανδοί κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Πλετίκοσα. 
Στο εντυπωσιακότερο παιχνίδι του Euro μέχρι τώρα, Ισπανία και Ιταλία πέτυχαν από ένα γκολ, έχασαν αρκετά η καθεμία και στο τέλος αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 για την 1η αγωνιστική του τρίτου ομίλου. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θέαμα και σασπένς στο Ισπανία - Ιταλία (1-1)

Το σκορ άνοιξε στο 60' ο Ντι Νατάλε έπειτα από έξοχη κάθετη του Πίρλο και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φάμπρεγκας από την εξαιρετική ασίστ του Σίλβα (64') έγραψε το τελικό σκορ. 

Με το κλασσικό μεν 4-3-3 αγωνίζονται οι Ισπανοί, αλλά με μία πρωτοτυπία, δε. Αφού ο Ντελ Μπόσκε δεν έχει βάλει κανένα φορ στην αρχική του σύνθεση. Ο Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια, οι Αρμπελόα, Πικέ, Ράμος, Άλμπα από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο, ο Τσάμπι Αλόνσο με τον Μπούσκετς και τον Τσάβι και στην επίθεση, οι Σίλβα, Φάμπρεγκας και Ινιέστα! 

Οι Ιταλοί, από την άλλη, αγωνίζονται με 3-5-2. Ο Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, η τριάδα Κιελίνι, Μπονούτσι, Ντε Ρόσι. Δεξιά, όλη την πτέρυγα, την είχε ο Μάτζιο. Αρσιτερά ο Τζιακερίνι και τριάδα στον άξονα οι Πίρλο, Μαρκίζιο και Τιάγκο Μότα. Στην επίθεση, ο Κασάνο και ο Μπαλοτέλι. 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.