ΒΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ


Ολοκληρώθηκε  πριν λίγο ο αγώνας  της  5ης αγωνιστικής για τα  μπαράζ  άνοδο στην Δ' Εθνική με την ομάδα τον  Διλινατων  να γνωρίζει βαριά ήττα εκτός  έδρα από των  πρωταθλητή της ΕΠΣ Αχαϊας  Εθνικός Σαγεΐκων  με 5 – 0 .        
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2 -0 στο ημίχρονο .Το άνοιγμα του σκορ έγινε στο 4' με των Μπράτης(1-0) ενώ ακολούθησε  άλλο ένα  τέρματα στο 14` με των Αθανασόπουλο(2-0)  Στο β' ημίχρονο το σκορ που είχε ήδη διαμορφωθεί δεν επέτρεπε στην πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κεφαλονιάς  να ελπίζει σε κάτι καλύτερο πέρα από να περιορίσει την ήττα . Ωστόσο δεν τα κατάφερε, δέχθηκε
άλλα 3  τέρματα από τους ,Αθανασόπουλο στο 70`Πυρρή στο 82`και Φωτόπουλο στο 84 (5-0) . Τα Σαγεϊκα  πλέον θέλουν  έναν βαθμό για να τσεκάρουν  το εισιτήριο για την Δ’ Εθνική. Ενδεχομένως, να μην χρειαστεί καθόλου αν σήμερα η Δόξα Νέας Μανολάδας επικρατήσει της Θύελλας Αμπελοκήπων και τα δύο εισιτήρια «τσεκάρουν» Μανολάδα – Εθνικός! Από την άλλη τα Διλινατα δεν τα κατάφεραν παρόλο που έπαιξαν αρκετά ωραίο ποδόσφαιρο. Εδώ να πούμε ότι σε όλη  την διοργάνωση η ομάδα του νησιού είχε αρκετά προβλήματα με ποδοσφαιριστές που για επαγγελματικούς λογούς δεν μπόρεσαν να την βοηθήσουν . 
 ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
4’ Κόρνερ Αθανασόπουλου σουτ Καραχάλιου δε απομάκρυνε την μπάλα η άμυνα, πλασέ Μπράτη από το ύψος του πέναλτι και το 1-0...  
14’ Σέντρα Η. Πυρρή, έξοδος του …Μεσολογγίου από τον γκολκίπερ Αλιάι και με κεφαλιά ο Αθανασόπουλος το 2-0…
70’ Ο Αθανασόπουλος φεύγει μόνος από το κέντρο κα με φοβερή λόμπα σκοράρει εκ νέου και κάνει το 3-0…
74’ Τετ α τετ Αθανασόπουλος απέκρουσε με τα πόδια ο Αλιάι…
82’ Ο Νίκος Πυρρής με σουτ από το ύψος του πέναλτι, μετά από ωραία προσπάθεια του Τζίφα το 4-0…
84’ Με δυνατό σουτ – κεραυνό μέσα από την περιοχή ο Φωτόπουλος το 5-0…
87’ Μοναδική ευκαιρία ο Αναλυτής Γ. από πλεονεκτική θέση έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ…
 91’ Τετ α τετ του Αθανασόπουλου έδιωξε ο Αλιάι…
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓ. (Ν. Σαλαμαλίκης): Γριτσώνης, Μπράτης, Η. Πυρρής, Ιωάννου, (75’ λ.τ. Ν. Πυρρής), Τσολόπουλος, Αβράμης, Μπακούλιας (51’ Τζίφας), Καραχάλιος, Φωτόπουλος, Μπαλαλάς (15’ λ.τ. Παναγόπουλος), Αθανασόπουλος.
ΔΙΛΗΝΑΤΑ (Φωής): Αλιάι, Ζαίμι (67’ Κουσαθάνας), Αναλυτής Θ., Τζωρτζάτος Κ., Κρούσιελ, Τζωρτζάτος Τ., Κατσούρης, Τζωρτζάτος Δ. (81’ Στεφανιώτης), Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χ., Μηλιώνης (88’ Κύριο).
Διαιτητής: Διώτης (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Κολοσιόνης - Τσίκνας  
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:
* Ο «ιός» των τραυματισμών για τον Εθνικό Σαγεϊκων «χτύπησε» μέχρι και τον προπονητή Νίκο Σαλαμαλίκη! Όπως βλέπετε χτύπησε στην ωμοπλάτη!
* Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν στο γήπεδο 12.28 γιατί χάθηκε ο οδηγός και μπήκε μέσα στο χωριό των Σαγεϊκων!
* Στις 12.51 ξεκίνησε το ματς, καθώς η αποστολή των «νησιωτών» ήταν έτοιμη και οι παίκτες της ντυμένοι.


ΔΟΞΑ Ν.Μ. – ΘΥΕΛΛΑ 4-0 : Οι αετοί πέταξαν στην Δ’ εθνική

 










Η Δόξα Νέας Μανολάδας  με τη νίκη της σήμερα επικύρωσε και τυπικά την άνοδο στην Δ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μέσα σε εορταστικό κλίμα η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου συνέτριψε με 4-0 την ομάδα της Θύελλας Αμπελοκήπων από την Ζάκυνθο και πλέον ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής με τον Εθνικό Σαγεϊκων είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Τα γκολ για τους Μαυραετούς πέτυχαν οι Τόγιας στο 35’ με μονοκόμματο σουτ, Μιχαηλίδης στο 52’ με πλασέ έπειτα από πάσα του Γραμματικόπουλου, Μελετίδης στο 63’ νε πλασέ έπειτα από ασίστ και πάλι του Γραμματικόπουλου και το τελικό 4-0 έγραψε και πάλι ο Μιχαηλίδηςμε κοντινό πλασέ.
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ (Ανδρέας Ζήκος): Τσάκωνας, Χαμουζάς, Χανιάς (74΄ Δημητρόπουλος Κ.Ι.), Νταλάπας, Λιούρης, Λαγός (64΄ Κανελλόπουλος), Μιχαηλίδης, Βουρλούμης (80΄ Δημητρόπουλος Κ. Στ.), Μελετίδης, Γραμματικόπουλος, Τόγιας.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Σπύρος Αγαλιώτης – Ματσέι Νουτσκόφσκι): Διαμαντής, Τσιόλης, Χριστοδουλόπολος, Νουτσκόφσκι, Κομιώτης Αλ., Τριανταφυλλίδης, Γιατράς (58΄ Ματαράγκας), Κομιώτης Ι., Μπάστας Αν. (74΄ Γιακουμέλος), Κομιώτης Χρ. (81΄ Ζούγρας), Κακολύρης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 αγώνες)
 1. Δόξα Νέας Μανολάδας 13 (15-3)
2. Εθνικός Σαγεΐκων 10 (11-3)
--------------------------------------------
3. Θύελλα Αμπελοκήπων 5 (2-9)
4. ΑΟ Διλινάτα 0 (3-16)

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.