Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ FINAL 4

Με εκτίμηση και αγανάκτηση διάβασα στον Τύπο την επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κουρή με την οποία εγκαλεί το Ναυτικό όμιλο Αργοστολίου και μένα προσωπικά ως προς το Κύπελλο Ελλάδας Υδατοσφαίρισης  ότι ακολουθείται η διαδιακσία της εισόδου  θεατών με επιβεβλημένες προσκλήσεις.
          Δηλώνω δημόσια και ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη μέθοδος επιβλήθηκε από την Αστυνομία,  καθώς η  ίδια το έκρινε ως  αναγκαίο μέτρο για την τήρηση της ασφάλειας και της τάξης.
( Συνημμένα σας αποστέλλω τα σχετικά πρακτικά όπου φαίνεται ακριβώς η αποχώρηση μου επειδή διαφώνησα με τη συγκεκριμένη λύση).
          Παρακαλώ τους πάντες και ιδίως τις Αρχές του τόπου να αντιληφθούν τη μεγάλη επιτυχία και το όφελος στο νησί μας από τη διενέργεια της μεγάλης αυτής αθλητικής
διοργάνωσης  στον τόπο μας και να μην προσπαθούν να την αμαυρώσουν με άστοχες παρεμβάσεις.
          Παρ' όαλ αυτά , ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κουρή και την Περιφέρεια για την οικονομική στήριξη  πλην όμως θα ήταν χρήσιμη για όλους αν δε βιαζόταν να καταγγείλουν χωρίς κανένα λόγο το Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου και τον Πρόεδρό του και πριμένουμε την απόκατάστασή μας.

                                                                   Για το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.


                                                    Ο Πρόεδρος
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.