Ο MICHELLE CONTI και Κύρος Βασσάρας στην Κεφαλονιά.
Ο υπεύθυνος για το Beach soccer στην  UEFA  MICHELLE CONTI και ο Υπεύθυνος για την εκπαίδευση των διαιτητών στην Ελλάδα και μέλος της UEFA Κύρος Βασσάρας , θα διδάξουν στην σχολή για το Ποδόσφαιρο στην άμμο που θα διεξαχθεί απ Παρασκευή 25-5-2012 και έως την Κυριακή 27- 5-2012. Μαζί τους και ο Γεράσιμος Μαζαράκης , εκπαιδευτής πρώτης κατηγορίας και παρατηρητής superleage. Την σχολή θα παρακολουθήσουν πάνω από πενήντα υποψήφιοι διαιτητές και παρατηρητές- εκπαιδευτές του αθλήματος .
 Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 27/5/2012 (ώρα προσέλευσης 16:00)
ξεκινούν η εργασίες του 1ο Διεθνούς Σεμιναρίου ποδοσφαίρου άμμου (Beach Soccer), οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 27/5/2012 (ώρα λήξης 12:45).
Δικαίωμα συμμετοχής ως διαιτητές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από το έτος 1968 και μετά. Αναλυτικό πρόγραμμα θα δοθεί στους συμμετέχοντες μέσω της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης έως την Τετάρτη 23/5/2012.
Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. Στους διαιτητές και παρατηρητές/εκπαιδευτές θα πραγματοποιηθεί έλεγχος γνώσεων των κανόνων που θα διδαχθούν στο Σεμινάριο. Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) για τους διαιτητές θα γίνει πριν από την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και μετά την επιτυχή τους εξέταση γνώσεων των κανόνων. Πληροφορίες και πρόγραμμα προπόνησης θα δοθούν κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαμονή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στην ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης (τηλ. 26710 23568), ενώ για θέματα του εκπαιδευτικού προγράμματος θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Βασάρα Κύρο (τηλ. 210 9891847).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.