ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ

Τελικά η αστυνομία αν κινηθεί σωστά καταφέρνει,με τις δυνατότητες που της παρέχονται, να βγάλει άκρη άμεσα στα ζητήματα που την αφορούν.
Στο Αργοστόλι λοιπόν, οι εμπρηστές του πούλμαν του Ολυμπιακού συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Πρόκειται για 3 άτομα νεαρής ηλικίας (ο ένας μάλιστα είναι ανήλικος), τα οποία τα ξημερώματα του Σαββάτου προέβησαν στην παραπάνω ενέργεια.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας είναι η ακόλουθη:

παικτών ομάδας πόλο αθλητικού σωματείου στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Κυπέλλου Πόλο αντρών Final 4, ο οποίος συνέβη το Σάββατο τα ξημερώματα στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στο Αργοστόλι, τρεις νεαροί ημεδαποί, ένας 17χρονος, ένας 23χρονος και ένας 21χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται ότι έβαλαν φωτιά στο παραπάνω λεωφορείο που καταστράφηκε ολοκληρωτικά.
Η συμμετοχή τους στον εμπρησμό του λεωφορείου προέκυψε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προσαγωγές υπόπτων και εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες, σύμφωνα με τις οποίες οι τρεις ημεδαποί τα ξημερώματα του Σαββάτου (19-05-2012) πήγαν με το αυτοκίνητο του 21χρονου στο χώρο όπου βρισκόταν σταθμευμένο το λεωφορείο και έβαλαν σε αυτό φωτιά. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 17χρονος περιέλουσε με βενζίνη το πίσω δεξί λάστιχο του λεωφορείου και έβαλε σε αυτό φωτιά, ενώ ο 23χρονος ενεργούσε ως τσιλιαδόρος.
Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.
Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου».
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.