ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Στον τελικό ο ΝΟ Βουλιαγμένης και ο Ν.Ο. Χιου


  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 7 - 8 (κ.α.7 - 7)

 Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είναι ο δεύτερος φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση και θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό που θα γίνει αύριο Σάββατο (20.00) στο Αργοστόλι κόντρα στον ΝΟ Χίου.
Οι «μπέμπηδες» του ΝΟΒ νίκησαν στην παράταση του συγκλονιστικού δεύτερου ημιτελικού του φάιναλ φορ της διοργάνωσης που γίνεται στην όμορφη πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς με 8-7
(κανονικός αγώνας 7-7) τον Ολυμπιακό και προκρίθηκαν στον 11ο τελικό Κυπέλλου στην ιστορία τους διεκδικώντας το 3ο τους τρόπαιο (το τελευταίο τους το πήραν το 1999, ενώ η τελευταία τους συμμετοχή σε τελικό ήταν το 2004).
Αντίθετα ο τέως κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός θα παραδώσει το κύπελλο και δεν κατάφερε να μετέχει για 21η φορά σε τελικό (έχει 14 τρόπαια).
Ο τελικός ήταν συναρπαστικός. Η Βουλιαγμένη κατάφερε με σφιχτή άμυνα, καλό παίκτη παραπάνω αρχικά και λύσεις από περιφέρεια, να προηγηθεί με 4-1, 5-2 και 7-4, παρότι είχε αποβληθεί με αντικατάσταση ο βασικός τερματοφύλακάς της Κώστας Τσαλκάνης στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Ο αντικαταστάτης του Στέλιος Πρωτονοτάριος, όμως, παρότι δεν είχε παιχνίδια στα χέρια του έμελλε να είναι ο πρωταγωνιστής που κράτησε τη μεγάλη νίκη στο τέλος.
Ο Ολυμπιακός με αντεπίθεση στα δυο τελευταία οκτάλεπτα, κατάφερε να ισοφαρίσει (ο Σχίζας το 7-7 στην κόντρα 2.45 πριν τη λήξη). Στο μεταξύ αποβλήθηκαν με αντικατάσταση για έντονη διαμαρτυρία ο Βουλγαράκης του ΝΟΒ (στη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου) και ο Γιάννης Φουντούλης του Ολυμπιακού (στις αρχές του τέταρτου).
Στο 2.27 πριν τη λήξη του πρώτου τρίλεπτου της παράτασης ο Γούνας (σε νεκρό χρόνο καθώς τελείωνε η επίθεση του ΝΟΒ) πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Λοράντου. Στη συνέχεια μίλησε η ικανότητα και το πάθος του Πρωτονοτάριου που έκανε δυο καθοριστικές αποκρούσεις σε επιθέσεις με παίκτη παραπάνω του Ολυμπιακού και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ:
Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Βουλγαράκης 5.01 (φουνταριστός) 0-1, Κολόμβος 4.27 (π/π) 1-1, Καρούντζος 3.15 (περιφέρεια) 1-2, Γούνας 2.03 (περιφέρεια) 1-3, Τίγκας 0.37 π/π 1-4.
Β’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Φουντούλης Ι. 7.39 (φουνταριστός) 2-4, Καρούντζος 4.51 (π/π) 2-5, Σχίζας 3.32 (περιφέρεια) 3-5, Κατσαούνης 3.15 (π/π) 3-6, Δελακάς 2.34 (π/π)  4-6, Κατσαούνης 0.15 (π/π) 4-7.
Γ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Μπλάνης 4.26 (π/π) 5-7, Μπλάνης 0.25 (π/π)  6-7.
Δ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Σχίζας 2.45 (κόντρα) 7-7.
ΠΑΡΑΤΑΣΗ: Α' Τρίλεπτο: Γούνας 2.27 (περιφέρεια) 7-8.
 8λεπτά(1-4, 3-3, 2-0, 1-0, παρ. 0-1, 0-0)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Μάζης, Χατζηκυριακάκης, Φουντούλης Ι. 1, Δερβίσης, Μπλάνης 2, Κόλιανιν, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Κατρουτζανάκης, Σχίζας 2, Φλώρος Χρ.
4/13 π/π., 1 κόντρα, 1 φουνταριστός, 1 περιφέρεια
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Βελώνιας, Κουρλιάφτης, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ., Καρούντζος 2, Κατσαούνης 2, Γούνας 2, Τίγκας 1, Βουλγαράκης 1, Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος, Λουϊζίδης.
4/10 π/π, 1 φουνταριστό, 3 περιφέρεια
Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Μοίραλης
Αλυτάρχες: Χαράλαμπος Τρούλος, Δημήτρης Μιχαηλίδης

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών Ολυμπιακού – ΝΟ Βουλιαγμένης

Αμέσως μετά το σπουδαίο παιχνίδι, κόντρα στον Ολυμπιακό και τον ΝΟ Βουλιαγμένης, οι παίκτες, αλλά και οι προπονητές των ομάδων έκαναν δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητική Ομοσπονδίας, αναφορικά με το εν λόγω παιχνίδι, που αποτέλεσε διαφήμιση για τήν ελληνική υδατοσφαίριση. Αναλυτικά:
Τεό Λοράντος (προπονητής ΝΟ Βουλιαγμένης): «Έχουν περάσει πολλά χρόνια για τον ΝΟ Βουλιαγμένης μακριά από τα τρόπαια, και ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα δεδομένα. Εκθέτουμε υγεία μέσα στον χώρο, και πρέπει να κερδίσουμε τον κόσμο και να τον φέρουμε κοντά στον χώρο. Πλέον, είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε και τους τελικούς του πρωταθλήματος, αν και αυτή η σειρά είναι διαφορετική από το σημερινό παιχνίδι».
Κώστας Τσαλκάνης (τερματοφύλακας ΝΟ Βουλιαγμένης): «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Πάμε να πάρουμε το κύπελλο. Έχουμε παίξει με τον ΝΟ Χίου, και στόχος μας είναι να πάρουμε το τρόπαιο, παίζοντας σφιχτή άμυνα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου για να τους ανταποδώσω την σημερινή τους εμφάνιση» και συνέχισε για την απουσία του από την Εθνική ομάδα «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Κάνω καλά παιχνίδια μέσα στην χρονιά, και πιστεύω πως θα μπορούσα να έχω μία θέση στην ομάδα που θα πάει στο Λονδίνο. Όμως από ‘κει και πέρα, είναι άλλοι αυτοί που αποφασίζουν».
Αλέξανδρος Γούνας (παίκτης ΝΟ Βουλιαγμένης): «Σούταρα και κερδίσαμε! Άκουγα πως φώναζαν ότι είχε τελειώσει, αλλά νομίζω πως δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε και στους τελικούς του πρωταθλήματος. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι κόντρα στον εξαιρετικό ΝΟ Χίου. Και οι δύο θα προσπαθήσουμε να καταβάλουμε τα μέγιστα για την νίκη. Ας κερδίσει ο καλύτερος» είπε αρχικά ο χρυσός σκόρερ του ΝΟΒ και συνέχισε « Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τους διαιτητές. Άνθρωποι είναι και αυτοί και κάνουν λάθη. Δεν κοιτάμε αυτόν τον τομέα και προχωράμε. Είναι ένα μονό παιχνίδι ο τελικός και όλα μπορούν να γίνουν».
Νίκος Δεληγιάννης (τερματοφύλακας Ολυμπιακού): «Στο γκολ που έκρινε το παιχνίδι, προφανώς είναι λάθος δικό μου. Όμως ο διαιτητής σφυρίζει ακόμη, και όταν γίνεται κάτι τέτοιο, το παιχνίδι πρέπει να σταματάει. Ίσως και να είναι λάθος δικό μου ξαναλέω, όμως όταν ο Γούνας σούταρε ο διαιτητής σφύριζε για δεύτερη και τρίτη φορά. Εντούτοις πιστεύω δεν κρίθηκε εκεί το παιχνίδι » σχολίασε αρχικά ο Νίκος Δεληγιάννης για το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και συνέχισε «Κάναμε μια πολύ κακή αρχή και εκεί χάσαμε το παιχνίδι. Τα γκολ που δεχτήκαμε στην αρχή ήταν πολλά για μας. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είναι μια πολύ καλή ομάδα και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί το κύπελλο ήταν στόχος μας. Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος μας, και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, ώστε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».
Θοδωρής Βλάχος (προπονητής Ολυμπιακού): «Κατά την άποψή μου δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ που έδωσε το παιχνίδι στον ΝΟΒ, όμως θεωρώ ότι δεν κρίθηκε εκεί ο αγώνας, αλλά στα δύο πρώτα 8λεπτα όπου δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Τα παιχνίδια της σειρά ςτου πρωταθλήματος είναι διαφορετικά. Ακόμη και αν κερδίζαμε, θα έπρεπε να παραμέναμε το ίδιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας».
Δημήτρης Κραβαρίτης (συνεργάτης Θοδωρή Βλάχου): «Στο τελευταίο γκολ οι παίκτες πάνω στην ένταση θεώρησαν ότι ακούστηκε η κόρνα, όμως δεν ήταν αυτό το σημείο που κρίθηκε το παιχνίδι. Δεχτήκαμε 7 γκολ πολύ γρήγορα, και είχαμε απογοητευτικά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω. Εκτελούσαμε χωρίς να σκεφτούμε, και αυτό ήταν κακό για εμάς, όπως και στο τέλος, που είχαμε τρις την ευκαιρία να τελειώσουμε εμείς το παιχνίδι, αλλά πετάξαμε τις ευκαιρίες μας στα σκουπίδια. Όμως δεν έχουμε κάνει κανένα συμβόλαιο για να παίρνουμε κύπελλα και πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός είναι ζωντανός. Είναι σημαντικό να κατακτούμε τρόπαια, γιατί αυτή είναι η φύση της ομάδας, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Μπορεί κάποια ομάδα να είναι καλύτερη. Από εμάς έφυγαν 8 διεθνείς παίκτες, και προστέθηκαν εξαιρετικοί παίκτες στις άλλες τρεις ανταγωνίστριες ομάδες. Τώρα μένουν οι τελικοί του πρωταθλήματος, κόντρα σε μια ομάδα (ΝΟ Βουλιαγμένης), που έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές, κερδίσαμε δύο, και χάσαμε δύσκολα στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια».
Δημήτρης Μάζης (παίκτης Ολυμπιακού): «Ο Δελληγιάννης δεν είχε ευθύνη σε κανένα γκολ που δέχθηκε. Σαν κάθε ομάδα έχουμε κάποια κενά, και αυτό είναι φυσιολογικό. Θεωρώ ότι μας επηρέασε αγωνιστικά ο ημιτελικός κόντρα στον ΝΟ Χίου για το πρωτάθλημα, αλλά πλέον κοιτάμε μπροστά ώστε να διεκδικήσουμε για ακόμη μία χρονιά το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό».

  • ΝΟ ΧΙΟΥΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8-4
Ο ΝΟ Χίου είναι ο ένας φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση, που θα γίνει αύριο Σάββατο (20.00) στο κολυμβητήριο του Αργοστολίου.
Η ομάδα της μαστίχας νίκησε με 8-4 τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ, που γίνεται στην όμορφη πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς και προκρίθηκε στον δεύτερο τελικό της ιστορίας της διεκδικώντας το δεύτερό της τρόπαιο στο θεσμό (μετά από αυτό του 1990).
Αντίθετα οι πράσινοι δεν κατάφεραν να προκριθούν στον πρώτο τελικό της ιστορίας τους.
Οι Χιώτες περιμένουν, πλέον, τον μεγάλο τους αντίπαλο που θα προκύψει από τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στον ΝΟ Βουλιαγμένης και τον Ολυμπιακό ο οποίος ξεκινάει σε λίγο (20.00)
Στηριζόμενοι στην πολύ καλή τους άμυνα και εκμεταλλευόμενοι κυρίως τον παίκτη παραπάνω, από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά – οπότε και πήραν το πάνω χέρι – οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη κατάφεραν να φτάσουν στη σπουδαία νίκη. Ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει καλά και προηγήθηκε, μάλιστα, στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά στη συνέχεια μπλοκαρίστηκε από την άμυνα της αντιπάλου, ενώ είχε και βιαστικές επιλογές στην επίθεση (είχε μόλις 1/7 π/π).
Η πρώτη περίοδος τελείωσε ισόπαλη 1-1. Στη συνέχεια ο Ντόσκας έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στην κόντρα για τη Χίο, που δεν ξαναέχασε από εκείνο το σημείο το προβάδισμα. Προηγήθηκε με 6-2 στα μέσα της γ’ περιόδου και με 8-3 στις αρχές της δ’.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ:
Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Αφρουδάκης Γ. 3.16 (φουνταριστός) 0-1, Μιράλης 0.15 (πέναλτι) 1-1.
Β’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Ντόσκας 6.52 (κόντρα) 2-1, Μιράλης 2.34 (π/π) 3-1, Αφρουδάκης Γ. 1.00 (π/π) 3-2.
Γ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Ράτζεν 7.38 (π/π) 4-2, Ντόσκας 7.03 (περιφέρεια) 5-2, Γαβαλάς Ι. 3.52 (π/π) 6-2, Αλιχανίδης Αβ. 1.06 (περιφέρεια) 6-3, Μιράλης 0.22 (π/π) 7-3.
Δ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Βλοντάκης 5.06 (φουνταριστός) 8-3, Κόχειλας Ι. 1.53 (περιφέρεια) 8-4.
8λεπτά (1-1,2-1, 4-1, 1-1)
ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καραμπέτσος, Μιράλης 3, Ράτζεν 1, Κατσουλάκης, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος, Βιττέλας, Ντόσκας 2, Χατζηδάκης, Φουντούλης Γεώρ., Βλοντάκης 1, Γαβαλάς Ι. 1, Μισεντζής.
4/8 π/π, 1/1 πέναλτι, 1 κόντρα, 1 φουνταριστός, 1 περιφέρεια.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Στελλάτος, Κόχειλας Ι. 1, Κόχειλας Ν., Αλιχανίδης Αβ. 1, Κοκκινάκης, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Χρ., Φαναριώτογλου, Τσόκας, Δραγώνας, Παπαδημητρακόπουλος.
1/7 π/π, 1 φουνταριστός, 2 περιφέρεια.
Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Κουρέτας
Αλυτάρχες: Χαράλαμπος Τρούλος, Γιώργος Παπαδόπουλος

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του αγώνα ΝΟ Χίου - Παναθηναϊκού

Αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι του ΝΟ Χίου κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, για τον συγκεκριμένο αγώνα, με αυτούς του ΝΟ Χίου, να αναφέρονται και στον αυριανό τελικό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
Μάκης Βολτυράκης (προπονητής ΝΟ Χίου): «Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, εξίσου και στην επίθεση, και πιστεύω πως πήγαμε δικαίως στον τελικό. Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους, ο ΝΟ Χίου είναι μια ομάδα που μπορεί και θα πρωταγωνιστεί στο μέλλον. Γινόμαστε σκληροί μέσα από την κάθε μέρα που περνά». Στην συνέχεια, ερωτηθείς και από τους εκπροσώπους του Τύπου, αναφέρθηκε στα συμβάντα που έγιναν στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο παιχνίδι για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ανδρέας Μιράλης (παίκτης ΝΟ Χίου): «Ήμασταν αποφασισμένοι να περάσουμε στον τελικό. Κερδίσαμε δίκαια και αξίζαμε την πρόκριση στον τελικό και συμφωνώ  με τον προπονητή μου πως παίξαμε καλή άμυνα. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τα παρασκήνια. Το μόνο που θέλω, είναι να γίνει ένα καλό και δίκαιο παιχνίδι αύριο, και να κερδίσει ο καλύτερος».
Αργύρης Θεοδωρόπουλος (παίκτης ΝΟ Χίου): «Νομίζω ότι είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα, να συμμετάσχει σε έναν τελικό μετά από πολλά χρόνια. Θέλουμε σταθερά βήματα, τα οποία γίνονται, για να μπορούμε να διεκδικήσουμε τίτλους. Δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη να φτάσουμε από την πέμπτη θέση, στην κορυφή. Αγωνιστικά, ήμασταν πολύ καλύτεροι, με την άμυνα να είναι οδηγός μας, αφού μας έδωσε ώθηση στην επίθεση. Δεν μας νοιάζει ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στο αυριανό παιχνίδι. Κοιτάμε την ομάδα μας, και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θεωρώ πως είναι ένας θεσμός των εκπλήξεων, και νομίζω πως είναι μέσα στις δυνατότητές μας η κατάκτηση του τροπαίου».
Θοδωρής Χατζηθεοδώρου: «Εύχομαι να πάει στην παράταση και μετά στα πέναλτυ το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, ώστε να κουραστούν οι παίκτες» είπε αστειευόμενος ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ο οποίος συνέχισε «Ήμασταν μια πολύ διαφορετική ομάδα με τον Ράτζεν στην πισίνα, και θα μας βοηθήσει πολύ στον τελικό. Θέλω να πω πως η διαιτησία ήταν πολύ καλή, και βοήθησε πολύ σε ένα καλό παιχνίδι. Ο τελικός θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Έχουμε επενδύσει σαν ομάδα πολλά, αλλά η ποιότητα θα φανεί μέσα στην πισίνα. Εντούτοις, είμαστε προνομοιούχοι που έχουμε έναν άνθρωπο να «χαρίζει τα λεφτά του» στο άθλημα, και καλό θα ήταν να υπήρχαν τέτοια άτομα και στις άλλες ομάδες. Τέλος, θα ήθελα να πω, πως ο τελικός είναι μια ευκαιρία να σώσουμε την κατάσταση φέτος, αφού δεν έχουμε παίξει καλά, και αν δεν κατακτήσουμε το κύπελλο, θα είμαστε αποτυχημένοι. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».
Φάνης Κουντουδιός (προπονητής Παναθηναϊκού): «Συγχαρητήρια στην Χίο, που ήταν καλύτερη από μας σε ένα εξίσου καλό παιχνίδι. Από την δικιά μας πλευρά, κάναμε δύο – τρία λάθη, τα οποία θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Έχουμε ένα πρόβλημα συγκέντρωσης, το οποίο έχει εντοπιστεί και κατά τη διάρκεια τηςτηςονιάς. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο, σε βάθος χρόνου, καθώς δεν γίνεται από τη μία χρονιά να τερματίσουμε τρίτοι, μετά από 36 χρόνια, και από την άλλη να πάμε για τίτλο. Οι ομάδες για να χτιστούνε, χρειάζεται υπομονή. Πρέπει πρώτα να λύσουμε τα προβλήματά μας. Είμαι ευχαριστημένος, όμως, από την προσπάθεια των παικτών μου. Όπως είπα και πριν, κάναμε δυο – τρία λάθη που κόστισαν τον αγώνα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την αξία της Χίου. Θεωρώ πως οι παίκτες του κυρίου Βολτυράκη, μπορούν να πάρουν το κύπελλο, όπως και αυτοί του Ολυμπιακού και του ΝΟ Βουλιαγμένης. Αυτές οι ομάδες ήταν τα φαβορί από την αρχή για τον θεσμό».
Γιώργος Τσόκας (αρχηγός Παναθηναϊκού): Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά για μένα. Από την πλευρά μας, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση, αλλά δεν ήμασταν και καλοί στην άμυνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο μας, που μας στήριξε στην προσπάθειά μας».
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ:
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.