«Τρίτσεια 2012»: Τίμησαν αθλούμενοι το όραμα του αείμνηστου πολιτικού!


Πρώην Βαλκανιονίκες και Πανελληνιονίκες, αλλά και απλοί Κεφαλλονίτες, όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία γιορτή του κλασσικού αθλητισμού που μακάρι να καταφέρει να γίνει θεσμός.

Τα «Τρίτσεια 2012» διεξήχθησαν για πρώτη φορά σήμερα Κυριακή 27 Μαΐου με επιτυχία αγώνες βετεράνων (συμμετείχαν άνθρωποι από 30 μέχρι και πάνω από 80 χρονών), για να τιμήσουν τη μνήμη του μεγάλου Κεφαλλονίτη πολιτικού Αντώνη Τρίτση.



Σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού, μεταξύ των οποίων και η πρώην πρωταθλήτρια στον ακοντισμό Αννα Βερούλη, βρέθηκαν στην Κεφαλονιά και έδωσαν με την παρουσία τους κύρος στη διοργάνωση, την οποία επιμελήθηκε η ΚΕΔΗΚΕ και για άλλη μία φορά απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει περίφημα.
Ακόμη και συναθλητές του Αντώνη Τρίτση, έδωσαν το παρών στο νησί μας και σίγουρα ευχαριστήθηκαν την χαρά του κλασσικού αθλητισμού. Φυσικά σημασία δεν είχαν οι άριστες επιδόσεις και οι χρόνοι, αλλά η συμμετοχή και όντως όλοι όσοι συμμετείχαν είναι κερδισμένοι!

Στους αγώνες το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος έδειξε και τις αρετές του στη... σφαιροβολία! Στα αγωνίσματα συμμετείχαν και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης (με αξιοσημείωτες μάλιστα επιδόσεις), όπως και ο αντιδήμαρχος Σάββας Σαββαόγλου.
πηγη:InKefalonia.gr Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.