Αγώνες Στίβου Βετεράνων…(και όχι μόνο) «ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2012»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγώνες Στίβου Βετεράνων…(και όχι μόνο)
«ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2012»
Κυριακή 27 Μαΐου  08:00π.μ. – 2:00μ.μ.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
          Καλούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες 30 ετών και άνω να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στο δημοτικό θέατρο «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» στο Αργοστόλι έως την Παρασκευή 25/06 και στο τηλ.: 26710-25600.
        Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη και καλούμε όλους τους
φίλους του αθλητισμού, είτε είναι ερασιτέχνες είτε ανήκουν σε οργανωμένα αθλητικά σωματεία ή γυμνάζονται μόνοι τους να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν σ’ αυτή τη γιορτή του στίβου και του αθλητισμού.

        Καλούμε και τους γονείς να έρθουν μαζί με τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να δουν ζωντανά την αξία της «δια βίου άθλησης».
        Σκοπός μας είναι να τιμήσουμε την μνήμη του συμπατριώτη μας Αντώνη Τρίτση αλλά και να ξαναφέρουμε στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου τους αθλητές βετεράνους και τους ρομαντικούς του Στίβου Κεφαλονιάς που συνεχίζουν να γυμνάζονται. Έτσι θα  θυμηθούμε μαζί τους τις εικόνες από παλαιότερους αγώνες και θα παρακινήσουμε όσους έχουν διακόψει να ξαναγυμναστούν.  
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Άγγελος Κωνσταντάκης
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.