ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ O N.O.A ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ (10 – 7)


Στα απόνερα της κλήρωσης του κυπέλλου και όσα ακλούθησαν αυτής,  ο ΝΟ Αργοστολίου επικράτησε εντός έδρας  του ΝΟ Πατρών με 10-7 για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.  Οι παίκτες του Δημήτρη Κρητικού παρουσιάστηκαν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και με τη νίκη τους αυτή εδραιώθηκαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν με 2-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο το Αργοστόλι συνέχισε να βρίσκει λύσεις στην επίθεση και με επιμέρους σκορ 4-2 προηγήθηκε με τρία τέρματα διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (6-3).

Στις αρχές του δευτέρου μισού της αναμέτρησης οι παίκτες του Δημήτρη Κρητικού βελτίωσαν κι άλλο την αμυντική τους λειτουργία και χωρίς να δεχθούν κάποιο γκολ, αύξησαν το προβάδισμά τους (8-3).
Στην τελευταία περίοδο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και αφού εκμεταλλεύτηκαν τη χαλάρωση των αντιπάλων τους μείωσαν το σκορ διαμορφώνοντας το τελικό 10-7.
Πρώτοι σκόρερς των νικητών αναδείχθηκαν ο Ευάγγελος Δουδέσης και ο Κατσιγιάννης με τρία τέρματα, ενώ τους ακολούθησε ο Ορέστης Σαλάχας με δύο γκολ.
Από την πλευρά του ΝΟΠ οι Δανούρδης, Κανελλόπουλος και Τοράκης σημείωσαν από δύο τέρματα ο καθένας.
8λεπτα (2-1, 4-2, 2-0, 2-4)
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Δημήτρης Κρητικός): Πλατίδης, Ντότσικας, Δουδέσης Ε 3., Ρακούνιτσα, Θωμάκος 1, Κουτσιαλής, Ανδρεάκος 1, Κατσιγιάννης 3, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος, Χαραλαμπόπουλος , Παπαδογιάννης, Σαλάχας 2, Τραυλός, Παχλός.
ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιάννης Γιαννουρής): Ορφανός, Δανούρδης 2, Πολάτος, Κανελλόπουλος 2, Κοντάκος, Τοράκης 2,  Φύκουρας, Φιλίπποβιτς 1, Λεβεντάκος , Γκότσης.
Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Κωνσταντινίδης

             ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΜΑΣΤ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ

Ο Ολυμπιακός και ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήραν τις νίκες στα ντέρμπι της σημερινής 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση και ετοιμάζονται για την μεγάλη μεταξύ τους μονομαχία το προσεχές Σάββατο 28/4 στην έδρα του ΝΟΒ (για την 21η και προτελευταία) που θα κρίνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την πρωτιά στην κανονική περίοδο που δίνει και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός επιβλήθηκε απόψε του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι αιωνίων δύσκολα με 7-5 στον Πειραιά και πάει στο Λαιμό με το προβάδισμα δύο βαθμών από τους μπέμπηδες του ΝΟΒ που νίκησαν εύκολα τον Πανιώνιο με 12-3 στη Νέα Σμύρνη. Στο άλλο σημαντικό ματς της ημέρας το Παλαιό Φάληρο νίκησε 11-9 στην έδρα του τον ΝΟ Καλαμακίου και είναι πάρα πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.
Αναλυτικά όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ -  ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 10-7
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 10-6
ΠΑΟΚ - ΝΟ ΧΙΟΥ 4-7
Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 11-9
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7-5
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 3-12

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.