Αηδία, θλίψη και ευθύνη!



Το τέλος που «άξιζε» σε όλους...

Το φινάλε είναι πανάξιο για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ναι! Αυτό ακριβώς άξιζε. Μια αθλιότητα είναι, ένα ολοκληρωτικό τίποτα που πλασάρεται ως κάτι ιδιαίτερο έχοντας το κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, μαύρο περιτύλιγμα.

Ψάχνετε αυτούς που έκαναν τα επεισόδια; Γιατί; Κι αν τους βρείτε δεν θα υπάρξουν άλλοι που θα κάνουν χειρότερα; Να βρείτε αυτούς που τους οδήγησαν εδώ. Αυτούς που πωλώνουν το κλίμα, που σκανδαλίζουν κάθε εβδομάδα, αυτούς που άφησαν να περάσει αβαβά όσα έγιναν τόσες και τόσες φορές στα γήπεδα, αλλά κυρίως ΕΞΩ από αυτά. Όσα έγιναν εκτός γηπέδου οδήγησαν
εδώ.
Συνεχίστε τα ευχολόγια και αφήστε τη διαφθορά να βασιλεύει... Συνεχίστε να επιτρέπετε στους εκάστοτε μεγάλους να επιβάλλουν νταβατζηλίκι αυτό που θέλουν στους μικρούς... Και η βαλίτσα πάει μακριά, πολύ μακριά... Είναι αμέτρητα τα «συνεχίστε» που μπορούν να αναφερθούν. Από αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά μέχρι και... κοινωνικά.
Η ουσία είναι μία: Στο τέλος παίρνουν όλοι αυτό που αξίζουν. Σε ένα σιχαμένο προϊόν δεν άξιζε τίποτα άλλο παρά ένα σιχαμένο φινάλε. Ίσως τώρα που κρίθηκε και το πρωτάθλημα να είναι ευκαιρία, αναίμακτα από πλευράς αντιπαλότητας, να κάνει πράξη αυτό που δεν έγινε πέρυσι: Απονομή και διακοπή στο τριμπούρδελο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέχρι να αποφασίσετε να γίνετε άνθρωποι. Όχι οι οπαδοί. Πρώτα τα ζώα από τα οποία διοικείται ο αθλητισμός και οι ομάδες. Μετά βλέπουμε για τους «100 χούλιγκαν»..


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.