A2`ΕΣΚΑΗ : Το πρόγραμμα της 23η

Η 23η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ περιλαμβάνει το ηλειακό ντέρμπι ανάμεσα στον Υπερίωνα και τον Ίφιτο, την  Τετάρτη στις 8μ.μ. στο κλειστό της Αμαλιάδας, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Άλλο ένα μεγάλο ματς που κρίνει πολλά είναι αυτό ανάμεσα στην Γαληνή και την Σφήκα. Σχετικά εύκολο ματς για τον πρωτοπόρο Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ
που φιλοξενεί τον Δικέφαλος .  Πανελλήνιος και Αχαιός Σαρ μονομαχούν  με τους φιλοξενούμενους να θέλουν νίκη για να αποφύγουν τις περιπέτειες. Η Ιτιές αγωνίζονται με τα Ροΐτικα και είναι το απόλυτο φαβορί. Και την αγωνιστική κλείνει με το ματς Αχαιός ’47 Αραχωβίτικα με τους γηπεδούχους να καίγονται για την νίκη .  Να θυμίσουμε ότι η  αυλαία  άνοιξε το Σάββατο στο Ληξούρι όπου ο ΝΕΟΛ επικράτησε στην παράταση του Σπόρτιγκ Πατρών με σκορ 73-68 (κανονικός αγώνας 60-60).
Σε ένα ματς που έσπασαν καρδιές, ο ΝΕΟΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 14 πόντους διαφορά (με τη λήξη της τρίτης περιόδου), αλλά με μέταλλο πρωταθλητή κατάφερε να πάει το παιχνίδι στην παράταση και εκεί απέσπασε ένα σπουδαίο ροζ φύλλο αγώνα επί ενός ιδιαίτερα μαχητικού αντιπάλου.      

Το πρόγραμμα  23η Τετάρτη 28/3

6μ.μ.: Πανελλήνιος-Αχαιός Σαρ.: Λογοθέτης-Σταθόπουλος
7μ.μ.: Ιτιές-Ροΐτικα: Αναγνωστοπούλου-Κοτσίρης
8μ.μ.: Υπερίων-Ίφιτος: Δαρλαμήτσος-Καρπάνος
8μ.μ.: Γαλήνη-ΣΦΗΚΑ: Σοφιανόπουλος-Αθανασόπουλος
8.30μ.μ.: Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ-Δικέφαλος: Κρεσταινίτης-Γιώτη
9μ.μ.: Αχαιός ’47-Αραχωβίτικα: Τσούνας-Θεοδωρόπουλος
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.