Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΑΝΟΔΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΗ ΜΕΣΩ ΙΘΑΚΗΣ


Στην Β` κατηγορία η Σάμη πέρασε απευθείας στον τελικό του πρωταθλήματος περνώντας και την άνοδο τεματιζοντας με 17 βαθμούς διαφθορά από τον τέταρτο  . Εκτός έμειναν τα Φωκατα που ηττήθηκαν από την Πρόοδο στην Ιθάκη.

                      
                                     ΗΡΑΚΛΗΣ – Α.Ο.ΣΑΜΗΣ  0 – 7
Η ΣΑΜΗ πέρασε σαν σίφουνας από τα Τζαννατα στρίβοντας τον ελλιπή  Ηρακλή με 7-0 .  Η ομάδα της Σάμης δεν άφησε περιθώρια στους Ηρακλείδης να την αμφισβητήσουν και με μπροστάρη τον Αμουργη που σκόραρε 4 τέρματα στο 12`,14`.43`,76` και αλλά τρία τέρματα από του Μετάι 2`, Ζησιματα στο 30`55`. Πήρε το εισιτήριο για την Α` κατηγορία.
Ηρακλής Πρόννων: Καμπίτσης, Μαράσος, Μεταξάς, Α. Ρασσιάς, Μπόνας, Γ. Ρασσιάς, Κορκοσκούρης, Πετράτος, Λ. Βανδώρος (78΄Γιαννάκης), Κ. Βανδώρος (78΄Αγγελάτος), Δημητράτος
Σάμη: Βελισσαράτος (47΄Καλιβωκάς), Τουλάτος, Καππάτος (46΄Στεφανάτος), Γερολυμάτος, Αυγερινός, Βιτωράτος, Μετάι, Νικολοβιένης, Ζησιμάτος, Αμούργης, Δευτεραίος (46΄Κόκκαλης) 
               ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  – Α.Ο.ΦΩΚΑΤΩΝ  4 – 0

      Η Πρόοδος έκοψε τα φτερά τον Φωκατων κερδίζοντας τα με 4 – 0 ,στερώντας τους την ευκαιρία να μετέχουν στα μπαράζ για την άνοδο. Η ομάδα της Ιθάκης  τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Σάμη και θα παίξει μπαράζ με τον Παλληξουριακο. Από την άλλη τα Φωκατα προσπάθησαν να κερδίσουν αλλά δεν μπόρεσαν με αποτέλεσμα να χάσουν την είσοδο τους στα μπαράζ . Τα τέρματα για την Πρόοδο σημείωσαν : Ηλιόπουλος 60` 69` ,  Κιοράϊ 76`, 83` .
Πρόοδος Ιθ.(Γ. Βώρρος), Ραυτόπουλος (46΄Τσιντήλας), Τσάμης, Δόριζας (60΄Λιβάνης), Πόρτολος, Λαγκαδάς, Πρεβεζάνος, Κιοράϊ, Γρίβας, Ηλιόπουλος, Τσίρος, Βλασόπουλος.
Α.Ο. Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Δίλαλος (70΄Κουγιανός), Αυγουστάτος, Ρικάϊ Μεμ., Σέρρας Μιλτ., Μάστορας, Γαλιατσάτος, Κόμητας, Σέρρας Παν., Τσακνιάς, Πολυδωράτος, Κουρκουμέλης.
           ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ – ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  2 – 6

 










Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις ο Πυλαριακος κερδίζοντας την Δόξα με 2-6 . Ο αγώνας δεν βαθμολογικό ενδιαφέρων μιας και η μεν Δόξα  υποβιβαστικέ στην Γ` κατηγορία  και ο Πυλαριακος τερμάτισε στην 5η θέση .Τα τέρματα για την Δόξα που έφτασε  η τελευταία αγωνιστική για να πανηγυρίσει   τέρμα (κάλιο αργά παρά τότε ) σημείωσαν : Σπ. Λάσκαρη 39`, Γασπαρινάτο 79`.  Και για τον Πυλαριακο :  13` Papa V , 26`,50`,85`  Γρ. Σολδάτο,  65` Γ. Κουγιανός , 73΄Ποταμιάνος,   

                 Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΤΕΛΙΚΗ)

ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. Σαμης
33
45 - 06
2.
Α.Ο. Προοδος Ιθακης
24
22 - 10
3.
Α.Ο. Παλληξουριακος
19
27 - 11
4.
Α.Ο. Φωκατα
16
28 - 25
5.
Α.Σ. Πυλαριακος
15
22 - 27
6.
Α.Ο. Ηρακλης Προννων
07
10 - 33
7.
Α.Π.Σ. Δοξα Διλινατων
02
02 - 44

   Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
      Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.