Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ :ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



                   Αύριο Σάββατο, 25/02/2012 και ώρα 17:00μ.μ. στο Κολυμβητήριο Π. Φαλήρου η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα του Π. Φαλήρου στην 16η αγωνιστική στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής , Κατηγορίας Ανδρών.
          Ενόψει του μετέπειτα αγώνα με τα Χανιά  την Τετάρτη 29/02/2012  στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου, ο οποίος προβλέπετε ενδιαφέρων και για την βαθμολογική μας κατάταξη , η ενδεχόμενη νίκη επί του Φαλήρου  θα αποτελέσει μια ψυχολογική αναβάθμιση για την ομάδα μας , που τόσο την έχει ανάγκη.
Καλούμε όλους όσους βρεθούν ή βρίσκονται στην Αθήνα να περάσουν από τον αγωνιστικό χώρο και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας.
Επί τη ευκαιρία του παραπάνω, υπενθυμίζουμε τον Αποκριάτικο χορό μας , το Σάββατο 25/02/2012  και ώρα 21:00μ.μ. με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα,  κέφι και χορό στο κέντρο ΚΟΥΤΟΥΠΑΣ PARADISE.   Ελάτε να μοιραστούμε μια βραδιά χαρούμενη συμβάλλοντας κι εσείς στη βοήθεια προς τον Όμιλό μας.


                                                                    ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.