Δ` ΕΘΝΙΚΗ :Ήττα με Έντονα παράπονα από την διαιτησία


Την ήττα από τον Παναιγιάλειο με 4-0 γνώρισε ο Α.Ο. Εικοσιμίας στο Αίγιο, χωρίς όμως το τελικό σκορ να ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα.
Η ομάδα μας, παρουσίασε μία καλή εικόνα, ωστόσο τα γκολ που δέχθηκε στο 90’ και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ώθησαν το παιχνίδι σε υψηλό σκορ.
Μάλιστα στο 27’και ενώ δεν υπήρχε σκορ,  ο διαιτητής ακυρώνει γκολ της Εικοσιμίας με τον Αντωνάτο, έχοντας υποδείξει τον παίκτη της ομάδας μας σε θέση οφσάιντ, το οποίο όμως δεν υπήρχε. 
Στο 33’ ο Παναιγιάλειο άνοιξε το σκορ με τον Νικολόπουλο, ενώ στο 66’ διπλασίασε τα τέρματά του με σκόρερ τον Μπούνα.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι με αυτό το σκορ θα τελείωνε η αναμέτρηση ο Βασιλαντωνόπουλος περνάει και τον Αννινο και ο τερματοφύλακας της Εικοσιμίας τον ανατρέπει. Ο διαιτητής δίνει το πέναλτι και αποβάλει τον Αννινο. Λόγω του γεγονότος ότι η Εικοσιμία έχει κάνει και τις τρεις αλλαγές της, χρέη τερματοφύλακα εκτελεί ο Μπούσι. Το πέναλτι εκτελεί ο Παπαδόπουλος που σκοράρει. Στις καθυστερήσεις, ο Μπουλούμπασης βγαίνει στον αιφνιδιασμό περνάει και τον Μπούσι και πλασάρει για το τελικό σκορ.

To φιλμ του αγωνα 


3' Πρώτη ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, καθώς έπειτα απο κόρνερ η κεφαλιά του Μπούνα σταμάτησε στο δοκάρι του Αννινου
10’ Ο Παναιγιάλειος, ο οποίος σήμερα συμπληρώνει 85 χρόνια ιστορίας (ιδρύθηκε στις 25 Φλεβάρη του 1927) πιέζει την Εικοσιμία.
24’ Όγδοο κόρνερ για τους γηπεδούχους, που πιέζουν. Ο Αντώνης Κορσιάνος έσωσε την Εικοσιμία καθώς έβγαλε την μπάλα πάνω στη γραμμή, ενώ ο Αννινος απέκρουσε εκπληκτικά κεφαλιά του Αργυρόπουλου.
27’ Ο διαιτητής ακυρώνει γκολ της Εικοσιμίας με τον Αντωνάτο, έχοντας υποδείξει τον παίκτη της ομάδας μας σε θέση οφ σάιντ. Ελεγχόμενη φάση, έντονες διαμαρτυρίες από παίκτες και προπονητή της Εικοσιμίας.
33’ Σουτ του Μπουλούμπαση μέσα από την περιοχή σταματάει στο δοκάρι του Αννινου. Δεύτερο δοκάρι για τους γηπεδούχους.
38’ ΓΚΟΛ 1-0 ο Παναιγιάλειος. Κεφαλιά του Νικολόπουλου στην καρδιά της περιοχής, έπειτα από κόρνερ του Αργυρόπουλου.
54’ Νέο δοκάρι για τον Παναιγιάλειο έπειτα από κεφαλιά του Αργυρόπουλου.
66’ ΓΚΟΛ για τον Παναιγιάλειο 2-0. Ωραίος συνδυασμός των γηπεδούχων φέρνει μέσα στην περιοχή τον Μπούνα, ο οποίος πλασάρει τον Αννινο..
90’ ΓΚΟΛ για τον Παναιγιάλειο,3-0. Ο Βασιλαντωνόπουλος περνάει και τον Αννινο και ο τερματοφύλακας της Εικοσιμίας τον ανατρέπει. Ο διαιτητής δίνει το πέναλτι και αποβάλει τον Αννινο. Λόγω του γεγονότος ότι η Εικοσιμία έχει κάνει και τις τρεις αλλαγές της, χρέη τερματοφύλακα εκτελεί ο Μπούσι. Το πεναλτι εκτελεί ο Παπαδόπουλος που σκοράρει.
91’ ΓΚΟΛ για τον Παναιγιάλειο, 4-0. Ο Μπουλούμπασης βγαίνει στον αιφνιδιασμό περνάει και τον Μπούσι και πλασάρει για το τελικό σκορ.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Κοντόγιωργας, Αγουρίδης, Γκοτσούλιας, Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος, Τρίγκας, Μπούνας, Αργυρόπουλος, Μπουλούμπασης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκοτσούλιας.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: Αννινος, Τζωρτζάτος, Κουμαριώτης, Χρ. Μινέτος, Τζωρτζάτος, Γ. Μινέτος, Πολλάκης, Αποστολάτος, Αντωνάτος, Μπούσι, Α. Κορσιάνος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.