Ν.Ο.Α : ΠΑΜΕ Π. ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ


Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, αφού λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων κάποιες αναμετρήσεις μετατέθηκαν τις επόμενες μέρες.
Ο Ν.Ο. Αργοστολιού φιλοξενείτε από το Παλαιό Φάληρο το Σάββατο(25/2) απόγευμα 17:00 στο Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου και θα επιδιώξει να επανέλθει στις νίκες και να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του,  μιας και ο αντίπαλος είναι στα μετρά της ομάδα μας. Για τον Ν.Ο. Αργοστολιού θα
επανέλθει ο έμπειρος περιφερειακός Θωμακος που είχε  απουσιάσει στα προηγούμενα ματς μιας και τον ταλαιπωρούσε ένας τραυματισμός. Να πούμε ότι ο Ν.Ο. Αργοστολιού μέχρι την δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος θα παίξει με τα Χάνια στο Αργοστόλι , με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Παιχνίδι αρκετά σημαντικά για την ομάδα μας και θα πρέπει να τα κερδίσουμε αν θέλουμε να διεκδικήσουμε γιατί όχι …«Ευρώπη»
  Πιο συγκεκριμένα, η αυλαία της 16ης στροφής του πρωταθλήματος ανοίγει την Παρασκευή (24/2) με το παιχνίδι μεταξύ του Πανιωνίου και του ΝΟ Πατρών, με τους γηπεδούχους να έχουν σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Το πρόγραμμα συνεχίζεται το Σάββατο (25/2), όπου θα πραγματοποιηθεί και το κυρίως μενού με τη διεξαγωγή τριών αγώνων. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ τον ΝΟ Καλαμακίου και αναμένεται να έχει εύκολο έργο.  Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΝΟ Χανίων σε μια  αναμέτρηση  ιδιαίτερα αμφίρροπη. Τέλος, η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (5/3) με τη διεξαγωγή του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΝΟ Χίου και του ματς της Βουλιαγμένης με τον Εθνικό, αφού το Σάββατο (25/2) Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός αναμετρώνται για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών είναι το εξής:


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24/2
Κολ.Ν. Σμύρνης 19.00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Σκαλοχωρίτης,Κωνσταντινίδης)
 ΣΑΒΒΑΤΟ, 25/2
Κολ. Πτολεμαϊδας 13.30:   ΠΑΟΚ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Αδαμάσογλου, Κυράνης)
 Κολ. ΟΑΚΑ         17.00:   ΠΑΟ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Μπιράκης, Δαμιανάκης)
Κολ. Φαλήρου:17.00:Π. ΦΑΛΗΡΟ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Σταυρόπουλος Αχλαδιώτης)
Τα παιχνίδια, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ και ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ θα διεξαχθούν την Δευτέρα 5 Μαρτίου, λόγω υποχρεώσεων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ στην Ευρωλίγκα (σ.σ: παίζουν μεταξύ τους το Σάββατο 25/2).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.