ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΝΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Με μια απόφαση που θα συζητηθεί οι πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι  αποφάσισε την αφαίρεση  2  βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο  και κατακύρωσε τον αγώνα στο ΟΔΥΣΣΕΑ ΙΘΑΚΗΣ με 0-3 . Ουσιαστικά η ομάδα τον Προννων υποβιβάζεται στην Β` κατηγορία και παραμένει η ομάδα της Ιθάκης .  
«-Επιβάλλει στο σωματείο «Α.Ο.ΠΡΟΝΝΟΙ» χρηματική ποινή χιλίων ευρώ [1.000,00] ευρώ και αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας περιόδου και δύο (2) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου.
 -Επιβάλλει στο σωματείο «Α.Ο.ΠΡΟΝΝΟΙ» την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης. -Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του αντιπάλου σωματείου «Α.Ο.ΠΡΟΝΝΟΙ» δηλαδή υπέρ του «Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΥΣ» με σκορ 3-0».
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

4 σχόλια:

Nono είπε...

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ας εισαστε στο γηπεδο να μην τιμωριθειτε!!!!

Nono είπε...

Ρε φιλε εισαι σοβαρος.
11:00 ακριβως ηταν 10 παικτες τον Προνων στο γηπεδο!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

επειδη ημουν στο γηπεδο της 11 ηταν 4 ατομα και 11.15 καναν προθερμανση 7.μην το ψαχνεις καθολου σου λεω !!!!!11.30 ερχοταν ακομα παιχτες με καφεδες στο χερι......